Kész katasztrófa lesz ma autózni, és a helyzet tovább romlik

Startlap - Startlap
Összegyűjtötték az egyes megyékre kiadott figyelmeztetéseket. Hírösszefoglaló.

Jeges sok út, és a hófúvások miatt még rosszabb lesz

Az előrejelzések alapján sarkvidéki levegő tör be hazánkba, melynek nyomán számos megyében várható hófúvás, ónos eső és intenzív havazás is. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. teljes kapacitással végzi országszerte a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat, ígéri az állami társaság. Ebben a cikkben összegyűjtötték az egyes megyékre kiadott figyelmeztetéseket.

Orbán Viktort feljelentették rémhírterjesztésért

A Jobbik szerint a miniszerelnök a múlt héten, egy sajtótájékoztatón elhangzott mondatával sértett törvényt. Ha érdekel, mely kijelentése miatt jelentette fel a párt Orbán Viktort, erre a linkre kattints.

Hatékonyabb egyszerre két maszkot viselni a COVID-19 ellen, mint egyet?

Az amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ (CDC) szerdán tette közzé annak a laboratóriumi kísérletnek az eredményeit, amelyben két mesterséges fejet mintegy 180 centiméter távolságra helyeztek el egymástól, és azt vizsgálták, hogy az egyikük köhögésekor a levegőbe került, koronavírus-méretű részecskékből mennyit lélegzett be a másik. Az eredményről bővebben itt olvashatsz.

Orbán Viktor a nyitásról is beszélt a Fidesz-frakció ülésén

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök is részt vett a Fidesz és a KDNP parlamenti frakciójának szerdai szezonnyitó ülésén. Ebből a cikkből megtudhatod, mi minden hangzott el a kormányfő több mint kétórás előadásában.

A koronavírus teljesen lenullázta az influenzát

Idén az influenzaszezon most már minden bizonnyal az északi féltekén is elmarad. Mindez rövid távon jó hír, hosszabb távon viszont nem biztos. Ha érdekel, milyen kockázattal jár, olvasd el ezt a cikket.

Varga Juditék hitelére nem hiteles válasz a banktitok

A jegybankelnök kitérő válaszát nem fogadta el Bangóné Borbély Ildikó, így hát feltett egy pótkérdést Matolcsynak, amit ebből a cikkből ismerhetsz meg.

Eddig ismeretlen József Attila-vers bukkant fel

Tizenhét év után új, eddig ismeretlen József Attila-vers került elő: az Edit című, nyolcsoros vers egy négy lapból álló notesztöredéken rejtőzött. Itt elolvashatod.

Betonfallal és fémkerítéssel védik az egyiptomi Sarm-es-Sejk turistáit

Khaled DESOUKI / AFP

A hatóságok azt remélik, újraéleszthetik a turizmust az üdülőhely köré a sivatagban felhúzott biztonsági fallal. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki a 36 kilométer hosszú építmény, itt egy videó róla.

Nagyon nehéz helyzetbe hozta a járvány az ELTE egyik karának hallgatóit

Diploma vagy egészség: az ELTE Tanító- és Óvónőképző Karának számos hallgatója úgy érzi, erre a választásra kényszerül. Noha az egyetemen november óta távoktatás van, a gyakorlatokat a régi rend szerint tartanák meg, így azoknak, akik aggódnak saját maguk és a családjuk egészségéért, a halasztás maradt az egyetlen lehetőség. Részletek.

Keleten tart ki legtovább a hóvihar

Az átvonuló hidegfronttal az ország nagy részén megerősödik, többfelé viharossá fokozódik a szél. Hazánk keleti tájain ehhez több órán át tartó havazás társul. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

"Szereted a délutáni alvást?" - Orbán gyerekek kérdéseire...

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?