"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot

Startlap - Startlap
Hatalmas tömeg: rokonok, barátok, rajongók, kollégák kísérték utolsó útjára a tragikusan fiatalon elhunyt Babicsek Bernátot a solymári temetőben. Heti bulvárösszefoglaló.

Eltemették Babicsek Bernátot

A 41 éves színész és kiváló zenész otthonában egy lakástűzben veszítette életét. Holttestét a szülei találták meg, miután betörtek egy ablakot, és bejutottak szeretett gyermekük házába. Bővebben

50 év után leleplezték az Omega egyik leghíresebb dalának a titkát

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Évtizedeken át tömegeket foglalkoztatott, ki lehet a Gyöngyhajú lány. Trunkos András, az Omega menedzsere nyilatkozott a sláger történetérőlRészletek.

35 kilót dobott le 1 év alatt Balássy Betty

Alig lehet ráismerni a háromgyerekes Balássy Bettyre, akire a férje, Varga Feri is roppant büszke az elképesztő átalakulása miatt. Az énekesnőről saját étrendjét alkalmazva olvadtak le a kilók, ami nemcsak az önbizalmának, hanem a házasságának is óriási lendületet adott. Az eredményt most egy egészalakos fotón is megtekintheted, itt.

Kulcsár Edina és Csuti válik: “Sajnos nem ment”

A hírt Kulcsár Edina jelentette be közösségi oldalán. Az egykori szépségkirálynő és férje a Nyerő Páros című műsorban vallotta be, hogy házasságuk válságba került, Kulcsár Edina azóta többször is nyilatkozott depressziót idéző lelki problémáirólRészletek.

“Bárcsak másképp csináltam volna” – így él most a tenisz dühös fenegyereke, John McEnroe

John McEnroe egyike azoknak a teniszlegendáknak, akik uralták a pályát az 1980-as években. A dühkitöréseiről (is) híres sportoló bizonyítani akart, és végül nemcsak a teniszpályán mutatta meg, mire képes. Pályafutásáról itt olvashatsz egy rövid, képes összefoglalót.

Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki történt

Kétszer is megnéztük a felvételt, de nem értjük, hogy mégis mire gondolhatott a turista, amikor a lánykérés kellős közepén átvette a főszerepet Hajmásy Pétertől. De Nádai reakciója miatt is érdemes erre a linkre kattintani, ugyanis rendkívül erős érzelmek törtek elő belőle, szó szerint egyszerre sírt és nevetett.

Csonka András követői egyetlen nap alatt 3 millió forintot gyűjtöttek össze

A műsorvezető 2004-ben, egy újságcikk nyomán ismerte meg Ádámot, aki alig nyolcévesen, egy baleset következtében nyaktól lefelé lebénult, és azóta ugyanabban a kicsi szobában éli életét. Csonka András közösségi oldalán mutatta be barátját, és tárta fel a család nehézségeit. Bővebben.

Csúnyán bedurvult Horváth Gréta válási botránya: “Dávid 12 vasat tartott a tűzben”

Egymást érik a kellemetlen fordulatok Meggyes Dávid hűtlensége kapcsán: miután Turi Xénia (a Love Island Niája) elég súlyos állításokat tett a férfi hűtlenségéről, a Blikk több, egybehangzó forrásra hivatkozva nevezte meg a házasság felbomlásához vezető harmadik felet. Utóbbi egyébként maga is a közelmúltban jelentette be, hogy elválik férjétől. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szebeni István: Nem a fontos dolgok lettek fontosak, hanem a sok, felszínes nulla, semmi

A híradós a témához képest rövid posztban adta meg a fogyasztói társadalom  kritikáját, és mondta el, mitől olyan rossz ez a világ, ahol “elég, ha egy befőttesüvegbe fingik valaki, és milliókat keres vele”. Szebeni András tanulságos bejegyzése itt olvasható.

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek rajta

Demcsák egy apró, de azért látványos kezelést csináltatott, és a sebészéről szóló reklámnak köszönhetően töredelmesen bevallotta, mi az, ami immár nem eredeti az arcán. Fotók és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók