Keményen egymásnak esett két nő a WestEndben

A biztonsági őröknek kellett beavatkozniuk.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-17 20:43

Egymásnak esett egy lányával sétáló 35 éves nő és egy 18 éves lány szerda délután Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpontban.

A két nőt verekedését a biztonsági őrök állították le. A fiatalabb annyira megsérült, hogy tolószékben vitték el a helyszínről. Az időközben kiérkező rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást a két nő ellen – számolt be az esetről a 24.hu.

A portálnak sikerült elérnie egy szemtanút, aki részletesen számolt be az esetről:

Egy anyuka az éttermek felől jött a hat év körüli kislányával a földszinten, amikor a két lány meglökte a kislányt a Rossmann előtt. Ezen összeszólalkoztak, majd az egyik lány hátulról egy szatyorral fejbe vágta az anyukát. A kislány anyja ezen annyira bedühödött, hogy hátrébb lépett, majd nekifutásból hasba rúgta a lányt, mindeközben a testvére ordított persze. Ezek után elkezdték tépni egymás haját, a lány kezéből kiesett és szétrobbant turmixos pohár, majd mindketten a Rossmann kirakatának csapódtak. Az anyuka elgáncsolta a lányt, aki a földre esett, beverte a fejét, és lent is maradt. A testvérpár mindkét tagja ordított, az egyik a fájdalomtól, a másik pedig az anyukával, aki védte az igazát.

Az üvöltözésre és a hatalmas koppanásra kisietett az üzletből a Rossmann biztonsági őre is, aki a lapnak elmondta, hogy nem teljesen volt beszámítható a földre került lány.

Pont kezet mostam, amikor hallottam a hatalmas puffanást. Kirohantam és láttam, hogy egy fiatal lány ül a kirakatunk előtt, szitkozódik és fogta a fejét. Sírt nagyon. Közben pedig folyamatosan kiabált, hogy megöllek.  Nagyon furcsán viselkedett, nem tartom kizártnak, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt. De a másik, szőke hajú nőt sem kellett félteni. Folyamatosan azt ordította, hogy meg akarod ölni a lányomat?

A jelenlévők állítása szerint alig 12 másodperc alatt zajlott le az egész, és a verekedés végére már több biztonsági őr is a helyszínre sietett.

A cikk elején idézett szemtanú elmondása szerint először az anyát és gyermekét vitték be a biztonsági szobába, majd a testvérpár közül az egyik lányt. Utána tették a kerekesszékbe a földön fekvő nővérét.

A 24.hu keresésére a rendőrségtől úgy nyilatkoztak, hogy a két verekedőt kihallgatták, garázdaság vétség elkövetése miatt eljárást indítottak ellenük, és kezdeményezik bíróság elé állításukat.

 

Mai nap hírei

Legutóbb Gyurcsány kormánya csinált ekkora hiányt, mint most Orbáné

168ora.hu5 órája

Szabadon garázdálkodnak a vaddisznók Somogyban – már milliós a kár

agroinform.hu5 órája

3 daganattípus, amelyet örökölhetünk

napidoktor.hu6 órája

A magyar a vakcina mögött: Karikó Katalin, akinek a nevét az egész világ megismerte

unilife.hu11 órája

Az Alaptörvény szerinti tulajdonhoz való jogot sérti

transpack.hu13 órája

Christoph Európa felé tart

koponyeg.hu13 órája

Megszakad a szív: egy szánkó vetett véget a 18 éves fiú életének

metropol.hu14 órája

Vilmos herceg alkalmazottja 10 hónap után felállt: mi történhetett?

joy.hu17 órája