Katalin hercegné nadrágjára nem találunk jelzőket

Startlap - Startlap
Nagy hír Nádai Anikótól, Andy üzent Vajna Tímeának, Berki Krisztián mindent beismert, Boros Lajos visszatér. Többek között ezekről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Katalin hercegné már viseli a nyár kedvenc naciját

Vilmos herceg felesége évek óta bombabiztosan hozza azt a könnyed eleganciát, amit a palota elvár tőle. Az utóbbi időben azonban a jól szabott térdig érő ruhákon túl egyre többször láthatjuk Katalint modernebb darabokban. Erre példa legújabb megjelenése is, amiről fotónk is van.

Nádai Anikó: Ebben a műsorban bármi megtörténhet

Június 3-tól visszatér az Anikó Show az RTL Gold képernyőjére, a házigazda továbbra is Nádai Anikó lesz. Ő maga így nyilatkozott:

Ebben a műsorban bármi megtörténhet: a leghétköznapibb problémáktól az egészen extrém és képtelen történetekig, a megrázóan drámai pillanatoktól a szürreális jelenetekig, fetrengve nevetős produkciókig mindent kap a néző.

Az újrainduló műsorról itt olvashatsz bővebben.

Fotó: RTL Gold

Vajna Tímea furcsa jelek sorozatával találkozik Cannes-ban

Vajna Tímea Cannes-ban van, ahová azért ment el, mert a barátai szerint Andy is biztosan örülne neki, hogy ott van, hiszen éveken át együtt jártak a francia városba.

Itt Cannes-ban is érdekes dolgok történnek velem. Ma reggel elmentem futni arra a részre, ahol minden évben szoktam – amikor Andyvel voltunk együtt

– kezdi Insta-bejegyzését Tímea, aki a folytatásban arról ír, milyen jeleket kapott a helyszínen Andy Vajnától.   

Berki Krisztián vallomást tett

Berki Krisztiánt és további 63 személyt az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádolta meg. Berki vallomást tett, és már azt is tudni lehet, elismerte-e a bűnösségét.

Fotó: NLC

Boros Lajos visszatér

Boros Lajos súlyos szívműtétje és az öthetes kóma után állt talpra, olyannyira, hogy egy rádióban már saját műsort is kapott. Ebből cikkből megtudhatod, melyik híres rádiós a műsorvezető-társa, és hogy milyen fontos feladat áll a közeljövőben Boros előtt. 

Hatalmas fordulatot vett Oszter Sándor élete

Egy év után végre rendeződni látszik a színész családi drámája. Tavaly még beszélni sem akart egymással Oszter Sándor és lánya Alexandra, ám úgy tűnik, a családi viszály végre rendeződik. A színésznek komoly problémája volt Alexandra kedvesével, Popovics Tamással, mostanra azonban 360 fokos fordulat következett be a kapcsolatukban. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen örömben volt része Oszter Sándornak és Alexandrának.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Aurelio: Azt hittem rosszul hallok

Aureliót emberrablással vádolják, amiért akár 8 éves börtönbüntetést is kaphat. Az egykori villalakó nem fogadta el az ügyészség által felajánlott alkut, de a gyerekkori barátja igen, sőt Aureliót is rendkívül nehéz helyzetbe hozta. Hogy pontosan mit tett a barát, az alábbi cikkből kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Nádai Anikó videón mutatta meg eljegyzését: hatalmas baki...