Kiemelt Hírek 2018. május 30.

Kasza Tibi kaszált, de nem annyit, mint Sebestyén Balázs

Gergő Borsi Kiemelt Hírek 2018. május 30.
A műsorvezető 200 millió forintot zsebelt be az elmúlt évben.

Az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetőjeként dolgozó Sebestyén Balázs 200 millió forinttal gazdagodott az elmúlt év során – derül ki a közelmúltban leadott céges beszámolók alapján.

Balázsnak jelenleg két rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó cége van, amelyek tavaly több mint 400 milliós árbevételt hoztak, amelyből Balázsék 200 millió forintot fel is vettek osztalékként.

Az énekesből influenszerré vált Kasza Tibor Facebook-oldalát több mint egymillióan követik, ezzel az övé Magyarország kilencedik legnagyobb tábora. A celeb cégének, a GoldenEye Kreatív Kft. árbevétele tavaly 162 millió forint volt.

Havasi Balázs zongoraművészt még Kasza Tibornál is többen (1,2 millióan) követik a Facebookon, őt csak Tibi atya és a Schobert Norbert–Rubint Réka páros előzi meg.

A Havasi tulajdonába tartozó Symphonic Concert Management Kft. 2012-ben „csak” 290 millió forintos árbevételt könyvelhetett el, tavaly viszont már meghaladta az egymilliárd forintot is. Az adózott eredménye azonban 101 millió forintról 20 millióra csökkent. Ezért kárpótolhatja a másik cége, amiből 66 milliós adózott eredményt realizált.

Keresés az oldalon