Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

Startlap - Startlap
A miniszter konkrétan megnevezte, hogy mely társbetegségben szenvedőknek kellene szavaira odafigyelniük. Esti hírösszefoglaló. 

Kásler elmondta, kiknek kellene már felvenni a negyedik oltást

Itt az ideje a negyedik oltásnak Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerint, amiről a saját tárcájának Facebook-oldalán közzétett interjújában beszélt. Mondanivalójának lényegi részei innen érhetőek el. 

Orbán Viktor egy disznóvágásról jelentkezett be

Az idei első disznóvágás – ezzel a mondattal tett közzé magáról egy fotót szombaton délelőtt a közösségi oldalán Orbán Viktor, amit errefelé lehet megtekinteni.

Márki-Zaynak sokat kell még tanulnia Medgyessy Péter szerint

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Magyarország egykori miniszterelnöke váratlanul interjút adott a Magyar Hangnak, amelyben egyebek között a kínai Fudan egyetem Budapestre hozatalát nagyszerű dolognak nevezte, és Kádárról is úgy nyilatkozott, mint aki ügyesen manipulálta a szovjeteket. Részletek

Kiengedték a karanténból az osztrák kancellárt

Őrizetbe vették Novak Djokovicot

Nincs könnyű helyzetben Novak Djokovic, miután két út áll előtte: vagy pályára léphet hétfőn az Austral Openen vagy kitoloncolják Ausztráliából és három évre szóló vízumtilalmat rendelnek el. Részletek

Megint feltűnt a magyar párduc

A lassan már fantom-státuszba átcsúszó négylábú némi szünet után ismét tovább borzolja az arra érzékenyek idegeit, ráadásul még egy újabb videó is feltűnt. Íme.

Elérte a szökőár a csendes-óceáni Tongát

Elérték a cunamihullámok a csendes-óceáni Tonga szigetét azután, hogy a helyi hatóságok szökőárriadót rendeltek el. Hogy a víz milyen erővel is rendelkezik, azt errefelé lehet megtekinteni. 

A DK szerint a kormány temetéseken is nyerészkedik

Legalább két milliárd forintot keresett az állam a járvány során a gyászoló családokon – állítja a DK. Hogy ezt a megállapításukat mire is építik, az innen tudható meg

Beleállt a Facebookba, a Google-be és a Sparba is Dúró Dóra

MTI/Koszticsák Szilárd

A koronavírus alatt is csak gazdagodtak – fejtette ki közleményében az országgyűlési képviselő. Lendületesnek szánt sorait itt lehet végigolvasni.

Ez is érdekelhet

képcím

Népszava: milliárdos gyorssegélyt küld Magyarországnak az EU

képcím

Saját mozgalmának elnöksége sem támogatja Márki-Zay...

képcím

TB-támogatottá vált az injekció, amely súlyos allergiás roham...