Kiemelt Hírek 2021. március 10.

Karácsony Gergely kiposztolta az első fotót Mihalik Enikő esküvőjéről, ő adta össze az ifjú párt

bubba Kiemelt Hírek 2021. március 10.
A szupermodell a főpolgármester városdiplomáciai tanácsadójához ment feleségül. Hivatalosan az anyakönyvvezető mondta ki a házasságot, de Karácsony Gergely volt a ceremónia harmadik főszereplője. Bulvárösszefoglaló.

Karácsony Gergely kiposztolta az első fotót Mihalik Enikő esküvőjéről, ő adta össze az ifjú párt

A magyar szupermodell a főpolgármester városdiplomáciai tanácsadójához ment feleségül, és már közös gyermeküket várják. Hivatalosan az anyakönyvvezető mondta ki a házasságot, de Karácsony Gergely volt a ceremónia harmadik főszereplője. Karácsony fotós beszámolója az eseményről itt található, erre a linkre kattintva pedig Mihalik Enikő is megszólal az esküvőről, illetve elmeséli, betegsége miatt nem is számított rá, hogy anya lehet.

Várkonyi Andrea visszatért a Mokkába, és orvosként nyilatkozott a koronavírusról: a fertőzöttek csináljanak szerológiai teszteket

Fél év telt el azóta, hogy megfertőződött, de még mindig tapasztal tüneteket. Az elmúlt hat hónapban rendszeresen szerológiai tesztekkel ellenőrizte magát, és mindenkinek ezt tanácsolja, aki hasonló cipőben jár – többek között ezekről beszélt a TV2 reggeli műsorában a Szegedi Orvostudományi Egyetemen 2000-ben diplomázó Várkonyi Andrea, aki amúgy kritizálta a pánikvásárlókat, és egy kicsit a hivatalos adatokat is. Az interjú legérdekesebb részeit ebben a cikkben foglalták össze.

Megszületett Magony Szilvi kisfia és Nagy Feró unokája: itt vannak az első képek a picikről

Magony babája szombat reggel, Nagy Feró utódja kedden látta meg a napvilágot, de mindkét kicsiről most közölték az első fotókat. Baba, mama és nagypapa jól vannak, egészségesek, a többszörös szépszégkirálynő Magony Szilvia direkt nemzetközi nevet választott, Nagy Feró unokája esetében pedig különleges, hagyományos keresztnevek mellett döntöttek. Ebben a cikkben megnézheted Magony Szilvia kisfiát, és elolvashatod a szülés történetét, ide kattintva meg Nagy Feróék babája tekinthető meg édesapja karjában a büszke nagypapa kommentárjával.

Másfél nap néma csend után végre reagált a palota Meghan és Harry interjújára: “A visszaemlékezések különbözőek lehetnek”

Fotó: Hasan Esen/Anadolu Agency via Getty Images

A Buckingham-palota egy egész válságtanácskozást tartott a hírhedt Oprah-interjú miatt, amelyen Meghan Markle feltárta a brit királyi család sötét oldalát, öngyilkos gondolatait, és rasszizmussal vádolta meg tengerentúli rokonságát. Íme a közlemény.

Palik László: Az orvosok nem engedik, hogy Szabó Franciska tovább versenyezzen

Az Exatlon Hungary talán legeltökéltebb játékosának muszáj lesz feladnia a küzdelmet. A hírt Palik László jelentette be. Videó és további részletek itt.

Gáspár Zsolt két nappal az oltás után bekerült az intenzívre

Múlt hét szerdán kapta meg a vakcina első adagját, péntek reggel kórházba szállították. De nem az oltóanyag miatt.

Ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát

– fogalmazott Gáspár. Bővebben.

Így fog kinézni Lady Gaga Gucci gyilkosaként

A Ridley Scott által jegyzett House of Gucci, amelynek középpontjában Maurizio Gucci felesége által kieszközölt erőszakos halála áll, már javában forog. A címszerepeket alakító Lady Gaga és Adam Driver annyira jól néznek ki a frissen kijött fotón, hogy alighanem te is elkezded majd várni a film bemutatóját. Fotó.

A Meghan Markle-interjú miatt az angol tévézés egyik legismertebb figurája távozik

Fotó: MWE/GC Images

A Piers Morgantől búcsúzó ITV úgy fogalmazott, a riporter “megbeszélések után” döntött úgy, hogy “itt az idő elhagyni” a csatornát. Morgan évek óta kritizálja Meghan Markle személyét, a hétvégén közölt interjú utáni megjegyzéseire 41 ezer panasz érkezett. Ha kíváncsi vagy, mi történt, akkor itt folytasd az olvasást.

Zámbó Krisztián: “Hozzám férfi nem nyúlt még így”

Zámbó Jimmy legkisebb fia a LifeTV kamerái előtt egy különleges kezelésen vett részt, amelyről utólag azt mondta:

bármilyen orgazmusnál jobb volt.

Mi történt? Fényképes tudósítás ebben a cikkben.

Ez történt a t.A.T.u tagjaival az elmúlt 20 évben: az egyikük nem öregszik, a másikból plasztikaszörny lett, és elvesztette a hangját

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

Az orosz milliomosok által finanszírozott Jelena Szergejevna Katyina és Julia Olegovna Volkova duója számára a kamuleszbikus imázs meglepően sok évre garantálta a népszerűséget és a több millió eladott lemezt. A sikernek egy terhesség vetett véget, a következő években pedig csak Jelena sorsa alakult kedvezően, Julia csúnyán rákapott a sebészkésre, és majdnem örökre megnémult. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon