Karácsony beszólt Jakabnak és Dobrevnek két jelöltjük miatt

Startlap - Startlap
A főpolgármester Tóth Csaba visszalépése után jegyezte meg, hogy további, etikailag megkérdőjelezhető indulók vannak még. "Nincs kettős mérce, nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke." Esti hírösszefoglaló.

Karácsony Gergely és Dobrev Klára a Vegyük vissza Budapestet! NER-telenítés címmel a Karmelita kolostor előtt tartott sajtótájékoztatón 2019. október 10-én. (MTI/Kovács Tamás)

Karácsony beszólt Jakabnak és Dobrevnek két jelöltjük miatt

A főpolgármester Tóth Csaba visszalépése után jegyezte meg, hogy további, etikailag megkérdőjelezhető indulók vannak még. “Nincs kettős mérce, nem védünk valakit csak azért, mert a mi kutyánk kölyke.Bővebben.

Gulyás Gergely: A brüsszeli tisztviselők problémája, hogy nem képesek tolerálni a másságot

A kancelláriaminiszter úgy véli, “Brüsszel ma az illiberalizmus fővárosa”. Gulyásegy lengyel konzervatív lapnak fejtette ki elképzeléseit az unióról, gondolatait ebben a cikkben foglaltak össze.

Elhunyt Kincses Ildikó, a rendőrség első női tábornoka

Kincses Ildikó 46 éven át szolgált a Belügyminisztérium, majd a Rendőrség kötelékében. Életéről és halálának körülményeiről itt írnak.

Tolakodott a szegedi postán, arcon rúgták

A nő súlyos sérülést szenvedett, ugyanakkor az előzmények kölcsönös cifraságokat rejtenek: köpködés, dulakodás, és még egy kuka fedelét is bevetették fényes délelőtt. Mi történt? Innen kiderül.

Megint meghosszabbították a koronavírus-törvény hatályát

Orbán Viktor, Semjén Zsolt, Kövér László és Gulyás Gergely szavaz az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 15-én. (MTI/Koszticsák Szilárd)

A kormány indoklása szerint a veszélyhelyzet fenntartására azért van szükség, hogy megmentsék a magyar emberek életét, egészségét és munkahelyeit. További információkért katt ide.

1700 milliárdnyi közpénzt adott át a kormány a kiszervezett egyetemek alapítványainak

Táblázatban határozták meg, hogy a 21 alapítvány mekkora állami forráshoz jut. A legtöbb pénz a vidéki tudományegyetemek fenntartóihoz megy. Bővebben.

Orbán Viktor személyesen jelentette be, hol tart a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció

A kormányfő aktívan beszállt az előválasztás ellenkampányába, és a pesterzsébeti református templom felszentelésén tartott beszéde alapján felmerül a gyanú, hogy a templom lehet az új stadion. Részletek.

Dobrev Klára kiáll a DK offshore-botrányba  keveredett jelöltje mellett

Mert “azt mondta” az érintett képviselő, hogy csak besározni próbálják. A DK miniszterelnök-jelöltje nemcsak neki, hanem az ózdi jobbikosnak is elhiszi, hogy a zsidóellenes feliratok előtt 45 fokos szögben, egyenesen feltartott kezével csupán integetni igyekezett. Részletek.

Szavazatvásárlással vádolja a Momentum az MSZP-t, a szocialista jelölt feljelentést tesz

A kecskeméti momentumos képviselőjelölt azt mondja, felvételekkel tudja bizonyítani, hogy tömegesen buszoztatták az embereket a szavazósátorhoz. Az MSZP-s Király Józsefet “nagyon felzaklatták” a vádak, és “rettenetesen sajnálja” a “megrendezett” akciót. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Kiszakadt a karja”: durván elesett egy magyar tornász a hétvégi szombathelyi versenyen

Vecsernyés Dávid gyakorlata a férfi torna nyújtó versenyének döntőjében a II. Európa Játékokon a Minszk Arénában 2019. június 30-án. (MTI/Kovács Tamás)

A fenti kifejezés a szakzsargon része, Vecsernyés Dávid karjai maradtak a helyükön, azonban valóban nagyon csúnya esést szenvedett: amikor arccal a földre érkezett, felsikoltott a Hungarian Grand Prix közönsége. Íme a gyakorlat és a baleset.

Ez is érdekelhet

képcím

Mentő és személyautó ütközött Kispesten, négyen megsérültek

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Gulyás elmondta, mikor bólinthatnak rá a svédek...