Kánya Kata Friderikusz Sándorról: El kellett fogadnom, hogy nem kellettem

Startlap - Startlap
A színésznő feltárta a világ előtt a szomorú véget ért viszony eddig ismeretlen részleteit. Bulvárösszefoglaló.

Kánya Kata Friderikusz Sándorról: El kellett fogadnom, hogy nem kellettem

A színésznő Péterfi Judit Tükör című on­line műsorában tárta fel a világ előtt Friderikusz Sándorhoz fűződő, szomorú véget ért viszonya eddig ismeretlen részleteit. Kíváncsi vagy, mi hangzott el? Akkor kattins ide.

Kefir pornós köténye és Pumped Gabo vécépapírja: megdöbbentő tárgyak a celebek otthonából

A külföldi mintára a Hal a tortán és a Vacsoracsata című műsorokkal nálunk is meghonosodott vacsorafőzős vetélkedők egyik legjobb eleme, hogy a híres emberek estéről estére beengedik a nézőket saját otthonuk egyébként zárt ajtói mögé. A műfaj rajongói jelenleg a Life TV-féle Vacsorakirály részeivel elégíthetik ki az igényeiket – ebben a cikkben ebből a szériából kiválogatták azokat a szürreális tárgyakat a szakácsok lakásaiból, amik felett elsiklott a figyelmünk.

Válaszolt az RTL Klub a Való Világ miatt felháborodott nézőknek

Nagy felháborodást váltott ki szombaton, amikor a kiválasztás előtt kiderült, hogy a társaság fele, köztük Renátó is élvezi a lila kendő védettségét. Puskás Peti megadta a furcsa helyzet magyarázatát. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Tóth Vera gyönyörű gondolatokkal foglalta össze a 2020-as esztendőt: “Tudom, hogy a sötétséget fény váltja, aztán megint a sötétség”

Az énekesnő annak ellenére talált nem egy okot a hálára, hogy az idei év “a lehető legtöbbféleképpen” szívatta meg. Tóth Vera írása családról, szeretetről, szerelemről, empátiáról és megpróbáltatásokról erre a linkre kattintva olvasható.

Palik László Dominikáról posztolt menő motorcsónakos fotót

A műsorvezető már egy hete kiutazott a hétfőn induló Exatlon új évadának forgatási helyszínére, friss fotója tanúsága szerint felettébb élvezi a napsütést. Íme a fénykép.

Jennifer Aniston elszabadította a poklot koronavírusos karácsonyfa díszével

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Iszonyúan kiakadtak a kommentelők Jennifer Anistonra, miután az amerikai színésznő az Instagramon elbüszkélkedett a fából készült, sajátos felirat ékesítette dekorációjával. Fotó a díszről és a tomboló megjegyzések itt nézegethetők.

Liptai Claudia talpig csinosban bulizott együtt egy tucat magyar hírességgel

Dobó Kata, Oroszlán Szonja, Nagy Ervin, Gallusz Niki, Janza Kata, Falusi Mariann: csak néhány név abból a hosszú sorból, akik puccba vágták magukat, és részt vettek a NőComment nagyszabású szilveszteri mulatságán. Egy különleges, évzáró adásról van szó, amelybe ide kattintva lehet egy jókora képgaléria formájában előre bepillantani, plusz megtudhatod, milyen egyéb programokkal készülnek az év utolsó éjszakájára az RTL-es csatornák.

Megszólalt egy mosonmagyaróvári házaspár: bensőséges viszonyuk volt Zámbó Jimmyvel

Hiába telt el immár két évtized Zámbó Imre öngyilkossága óta, folyamatosan újabb titkok látnak napvilágot ez életéről. Ezúttal egy vidéki cukrász és férje számolt be a Jimmyhez fűződő különleges, sírig tartó kapcsolatáról. Részletek itt.

Másik Zámbó Jimmyhez kapcsolódó hírünk is van a mai napra: Zámbó Krisztián és Zámbó Szebasztián közös interjút adtak gyermekkori emlékeikről. Bővebben.

A 10+1 celebesküvő, amit a legjobban várunk jövőre

A pandémia miatt egy csomó kisebb és nagyobb szabású oltár elé állási terv dőlt dugába, és halasztódott a napokon belül beköszönő újabb évre. Ebben a cikkben olyan párokat mutatnak be itthonról és a világból, akik jövőre fogják kimondani azt a bizonyos boldogító igent.

Eminem lánya 25 éves lett karácsonykor, kiborultak a twitterezők

Fotó: Frans Schellekens/Redferns

Hailie Jade december 25-én 25 gyertyát fújhatott el a tortáján, amivel okozott némi aggodalmat azok fejében, akik a születésnapjai számolásával valahol az óvoda környékén álltak le. A vicces kommenteket és a 25 éves Hailie Jade fényképeit ebben a cikkben lehet megtekinteni.

Ez is érdekelhet

képcím

Erőss Zsolt özvegye Suhajda Szilárd tragédiájáról - fotókon a...

képcím

Elhunyt Zámbó Jimmy édesanyja

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók