Kanadai milliárdossal jár a magyar szépségkirálynő

Startlap - Startlap
A kanadai férfinak még egy Batmobilja is van. Bulvárösszefoglaló.

Már megint magyar szépségkirálynővel jár a híres Ferrari-gyűjtő kanadai milliárdos

Josh Cartu nevét minden reményteljes, jó külső adottságokkal megáldott ifjú magyar lánynak érdemes lehet megjegyezni, mert egyrészt Magyarországon él, másrészt szereti a szép magyar nőket, harmadrészt van egy Batmobilja – legalábbis amennyiben megcsináltatta már a kocsit, miután összetörte a Lánchíd alagútjában. Részletek itt. 

Lehet, hogy húsz év után visszatér a Szomszédok?

Többen arról nyilatkoztak: szívesen folytatnák az 1999-ben véget ért sorozatot, egy valaki azonban egészen más véleményen van erről a régi alkotói gárdából.

Szulák Andrea lánya egy férfit szeretne anyjának a fa alá

Rozinával és Szulák Andreával a BEST magazin beszélgetett, és amellett, hogy tök sok érdekes dolog derült ki az interjúból, közös címlapkép is készült.

Vilmos herceg minden évben ugyanazt kéri karácsonyra II. Erzsébettől

Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images

Hogyan készülődik az ünnepekre a brit királyi család? Hol ünnepelnek, milyen hagyományaik vannak? Mit ajándékoz a királynő annak a mintegy 1500 embernek, aki neki dolgozik, és mit kapnak tőle a Windsor környékén élő szegény lakosok? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ az alábbi cikkből, ahonnan természetesen az is kiderül, mi az, amit Vilmos kér a nagymamától a fa alá.

Kulcsár Edináék nem akarták, de aztán mégis elárulták, hogyan fogják hívni születendő lányukat

A kezdeti titkolózás oka nem túl pozitív.

“Sokat mutat, ám mégsem kirívó: szarvakat, szemeket, nagy piros orrot ragasztanak a keblükre” – a Tények Plusz riportere így foglalta össze a rénszarvasos mellek lényegét, aztán elvitték Fecsót egy szexshopba

Aki szeretné kicsit meztelenebbül érezni magát, de mégis szűk keretek közé zárva, az kipróbálhatja, és annak ez teljesen tökéletes

– ezt már az a modell magyarázta, akinek éppen karácsonyfásra fújták a testét festékkel az adásban, ami a trendi erotikus karácsonyi viseletekről szólt. Hogy mit jelentenek azok a szűk keretek, rejtély, ahogyan az is, hogy mégis mi az, ami kirívónak minősülhet a TV2 csatornáján, amennyiben egy ilyen felettébb ízléses, rénszarvasnak álcázott karácsonyi mell nem az.

A műsorban Vasvári Vivien exe is megjelent, aki egyre többet jelenik meg mostanában a médiában, így jó úton van afelé, hogy hamarosan ne mindig egyszerűen Vasvári volt férjeként utalhassunk rá. És ez a szereplése különösen jól sikerült: ellágyult hangon kommentálta a szexruha kínálatot egy boltban.

A félmeztelen Ricky Martin, és a fürdés után oroszlánnak öltöztetett kislánya legalább tíz bébipandával felér

Lucia egy igazi újévi baba: január elsején ünnepli élete első születésnapját, és már abból is látszik, milyen szerencsés, hogy két apukája van, akik közül az egyik ráadásul Ricky Martin. A büszke papa pedig egy irtó cuki közös szelfit lőtt kislányával.

A Playboyt búcsúztató Nagy Alexandra hálálkodott egy hatalmasat a magazinnak a meztelen fotókért, de aztán szerencsére megmutatta a lényeget

“Nagyon elérzékenyültünk, még sírtunk is örömünkben” – Kökény Attilának nagy boldogságban van része

 

 

 

 

Kelemen Anna virágokat szórt gigantikus mellei közé

Sovány alakján idegen testként megállíthatatlanul törnek előre focilabda méretű keblei.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak