Kálmán Olga véletlenül bekapcsolva felejtette az élő közvetítést, miután elköszönt - videó

Startlap - Startlap
A műsorvezető napszemüveg alá akarta rejteni arcát, de nem sikerült neki.

Miután megszületett a döntés, hogy Kálmán Olgának távoznia kell a HírTV-től, a népszerű műsorvezető létrehozott egy Facebook-oldalt, hogy kipróbálja magát a közösségi médiában is. Egy frissen feltöltött videója alapján úgy tűnik, ez a műfaj egyelőre még nem megy neki olyan jól, ugyanis élő bejelentkezését véletlenül nem sikerült időben leállítania – írja a Blikk.

Kálmán Olga, aki jelenleg felmondási idejét tölti a HírTV-nél, Alföldi Róberttel és Németh Kristóffal jelentkezett be élőben a Facebookon kedden reggel. A videóban nem sok érdekes dolog történik, csupán beköszönnek és elmondják, hogy azért viselnek napszemüveget mindannyian, hogy elrejtsék a korai kelés nyomait. Ezután a műsorvezető megkérte Németh Kristófot, hogy segítsen leállítani a felvételt, ez azonban nem sikerült nekik. Végül Kálmán a napszemüvegét is levette, és nem is látszott olyan nagyon kialvatlannak.

Persze az is lehet, hogy ez egy előre eltervezett baki volt, hogy a “véletlenül elrontott” jelenettel keltsék fel az emberek érdeklődését.

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2018. augusztus 20., hétfő

Ez is érdekelhet

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...