Kálmán Olga kemény szavakkal üzent vissza Gulyás Gergelynek

Startlap - Startlap
Még műsorvezetőként megszokhattuk tőle, hogy nem rejti véka alá a véleményét, de most kevésbé válogatta meg a szavait. Esti hírösszefoglaló.

Kálmán Olga kemény szavakkal üzent Gulyás Gergelynek

A DK elnökségi tagja reagált a miniszter csütörtökön elhangzott szavaira, amelyben az Index helyzetét kommentálva azt mondta, ma Magyarországon sokszínűbb tájékoztatás van a sajtóban, mint Nyugat-Európában. Az ATV egykori műsorvezetője minderre a tőle megszokott, vitriolos stílusban reflektált. Ha te is kíváncsi vagy miként, akkor csak ide kell kattintanod. 

Elfogadták Kósa Lajos javaslatát, félhetnek a söripari multik

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Míg más országokban – köztük Németországban, Csehországban vagy Ausztriában – a helyi kis gyártók a piac 15-20 százalékából részesednek, addig Magyarországon csupán 3,6 százalékából. Hogy ezen miként is változtatna a most elfogadott rendelet, azt ez a cikk foglalja össze. 

Ellepte a liszt az M0-ást

Három kamion ütközött az M0-ás autóúton Érdnél csütörtök délután, a balesetben több tonnányi liszt szóródott az útra – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Több fotó is készült a messze fehérlő útról, ezeket itt tekintheted meg. 

Karácsony egy esetleges tüntetésről beszélt

A kormány úgy véli, rengeteg pénze van a fővárosnak, de a főpolgármester arról beszélt az ATV reggeli műsorában, hogy az adósság felől érdemes nézni a számokat, mivel szerinte legfeljebb kicsivel lehet több a megtakarítás, mint a hátralék. Karácsony Gergely a műsor folyamán beszélt az önkormányzatok sarcoló esetleges költségvetésről is, és egy ezzel kapcsolatos kérdésre már meglehetősen sejtelmesen válaszolt. A beszélgetés lényegi részei innen érhetőek el. 

Simicskó: Minden járásban lesz honvédelmi sportközpont

A honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos Baján, a volt Vaskúti úti laktanya szomszédságában megépülő honvédelmi sportközpont alapkő-letételén beszélt minderről. Hogy még is mit kell értenünk az ilyen centrumok létrejöttén, az ebből a cikkből tudható meg.

Hódmezővásárhely pénzjutalmat ad annak, aki korrupciós ügyet leplez le

Elfogadta csütörtöki ülésén Hódmezővásárhely megyei jogú város közgyűlése azt a rendeletet, amely alapján legfeljebb százezer forintos díjat kaphat az, aki korrupcióról, törvényszegésről, bűncselekményről nyújt át hitelt érdemlően bizonyítékot. A helyi Fidesz nem túl lelkes mindezért, véleményük szerint a törvény az ’50-es évek világát, a kommunizmus legsötétebb korát idézi. Részletek

17 milliárd forintról indult a Magyar Zene Háza kivitelezése, most nagyot ugrott az ár

Idáig sem tűnt olcsónak az intézmény felhúzása, de most szaladt meg igazán a ceruza, már ami a végszámlát illeti. A több milliárdra rúgó drágulást, az itt leírt módon, igazán röviden indokolták.

Kétfelé nyílt a csuklós busz, az egyik része a mélybe zuhant egy varsói felüljárónál

Fotó: MTI/EPA/PAP/Pawel Supernak

A jármű sofőrje eddig ismeretlen okoknál fogva, egy autópálya lehajtóján eltévesztette annak ívét, és az autóbusz egyik fele a több méteres mélységbe zuhant az utasokkal együtt. A megrendítő balesetről errefelétudhatsz meg többet.

Hirtelen nagy lett a kereslet a lelakott autók iránt

A vásárlókat többnyire a koronavírus-járvánnyal párhuzamosan kialakult gazdasági válság vezérli, és már olyan kocsikat is vesznek, amelyeket nem biztos, hogy félévvel ezelőtt szemrevételeztek volna. Az árakat nézve már igencsak a mélyben van a vásárlókedv. Hogy mi is a favorit jelenleg a használt autók piacának olcsóbbik felén, az innen tudható meg.

Rejtett kamerás videóval bizonyították az elefántok brutális kínzását Thaiföldön

Olyan, rejtett kamerával készült felvételt tett közzé a World Animal Protection állatvédő szervezet szerdán, amelyen jól látható, milyen kegyetlen eszközökkel idomítanak egy elefántborjat, mielőtt a turisták szórakoztatására befognák. A megdöbbentő képsorokat innen érheted el. 

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter Gulyásnak: "Szégyelld magad!"

képcím

Gulyás Gergely: Orbán Viktor és Hszi Csin-ping délután...

képcím

Gulyás Gergely: Magyar Pétert nem Poloska Péterként ismertem