Kálmán Olga kemény szavakkal üzent vissza Gulyás Gergelynek

Még műsorvezetőként megszokhattuk tőle, hogy nem rejti véka alá a véleményét, de most kevésbé válogatta meg a szavait. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-06-25 18:20

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Kálmán Olga kemény szavakkal üzent Gulyás Gergelynek

A DK elnökségi tagja reagált a miniszter csütörtökön elhangzott szavaira, amelyben az Index helyzetét kommentálva azt mondta, ma Magyarországon sokszínűbb tájékoztatás van a sajtóban, mint Nyugat-Európában. Az ATV egykori műsorvezetője minderre a tőle megszokott, vitriolos stílusban reflektált. Ha te is kíváncsi vagy miként, akkor csak ide kell kattintanod. 

Elfogadták Kósa Lajos javaslatát, félhetnek a söripari multik

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Míg más országokban – köztük Németországban, Csehországban vagy Ausztriában – a helyi kis gyártók a piac 15-20 százalékából részesednek, addig Magyarországon csupán 3,6 százalékából. Hogy ezen miként is változtatna a most elfogadott rendelet, azt ez a cikk foglalja össze. 

Ellepte a liszt az M0-ást

Három kamion ütközött az M0-ás autóúton Érdnél csütörtök délután, a balesetben több tonnányi liszt szóródott az útra – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Több fotó is készült a messze fehérlő útról, ezeket itt tekintheted meg. 

Karácsony egy esetleges tüntetésről beszélt

A kormány úgy véli, rengeteg pénze van a fővárosnak, de a főpolgármester arról beszélt az ATV reggeli műsorában, hogy az adósság felől érdemes nézni a számokat, mivel szerinte legfeljebb kicsivel lehet több a megtakarítás, mint a hátralék. Karácsony Gergely a műsor folyamán beszélt az önkormányzatok sarcoló esetleges költségvetésről is, és egy ezzel kapcsolatos kérdésre már meglehetősen sejtelmesen válaszolt. A beszélgetés lényegi részei innen érhetőek el. 

Simicskó: Minden járásban lesz honvédelmi sportközpont

A honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos Baján, a volt Vaskúti úti laktanya szomszédságában megépülő honvédelmi sportközpont alapkő-letételén beszélt minderről. Hogy még is mit kell értenünk az ilyen centrumok létrejöttén, az ebből a cikkből tudható meg.

Hódmezővásárhely pénzjutalmat ad annak, aki korrupciós ügyet leplez le

Elfogadta csütörtöki ülésén Hódmezővásárhely megyei jogú város közgyűlése azt a rendeletet, amely alapján legfeljebb százezer forintos díjat kaphat az, aki korrupcióról, törvényszegésről, bűncselekményről nyújt át hitelt érdemlően bizonyítékot. A helyi Fidesz nem túl lelkes mindezért, véleményük szerint a törvény az ’50-es évek világát, a kommunizmus legsötétebb korát idézi. Részletek

17 milliárd forintról indult a Magyar Zene Háza kivitelezése, most nagyot ugrott az ár

Idáig sem tűnt olcsónak az intézmény felhúzása, de most szaladt meg igazán a ceruza, már ami a végszámlát illeti. A több milliárdra rúgó drágulást, az itt leírt módon, igazán röviden indokolták.

Kétfelé nyílt a csuklós busz, az egyik része a mélybe zuhant egy varsói felüljárónál

Fotó: MTI/EPA/PAP/Pawel Supernak

A jármű sofőrje eddig ismeretlen okoknál fogva, egy autópálya lehajtóján eltévesztette annak ívét, és az autóbusz egyik fele a több méteres mélységbe zuhant az utasokkal együtt. A megrendítő balesetről errefelétudhatsz meg többet.

Hirtelen nagy lett a kereslet a lelakott autók iránt

A vásárlókat többnyire a koronavírus-járvánnyal párhuzamosan kialakult gazdasági válság vezérli, és már olyan kocsikat is vesznek, amelyeket nem biztos, hogy félévvel ezelőtt szemrevételeztek volna. Az árakat nézve már igencsak a mélyben van a vásárlókedv. Hogy mi is a favorit jelenleg a használt autók piacának olcsóbbik felén, az innen tudható meg.

Rejtett kamerás videóval bizonyították az elefántok brutális kínzását Thaiföldön

Olyan, rejtett kamerával készült felvételt tett közzé a World Animal Protection állatvédő szervezet szerdán, amelyen jól látható, milyen kegyetlen eszközökkel idomítanak egy elefántborjat, mielőtt a turisták szórakoztatására befognák. A megdöbbentő képsorokat innen érheted el. 

Mai nap hírei

Kaposvár főépítésze saját javára, szomszédja kárára módosíttatta a város rendezési tervét

orszagszerte.atlatszo.hu1 órája

Détár Enikő először vallott bukásáról

femcafe.hu2 órája

Két dolog, amit 40 felett senki nem spórolhat meg!

igenyesferfi.hu2 órája

10 zöldség, ami tökéletesen érzi magát homokos talajban!

napmintnap.com13 órája

A kijárási tilalom időszaka bizonyította, hogy van esély a globális felmelegedés megállítására!

agroinform.hu15 órája

Magyarországon lehet a szerb válogatott hazai pályája

demokrata.hu15 órája

Kovács Patrícia nagykövet lett

eletforma.hu15 órája

Ez most a 10 legerősebb középkategóriás mobil az AnTuTu szerint

gsmring.hu15 órája