Jön Magyarországra a sorozat Zelenszkijvel, itthon az RTL Klub mutatja be

Startlap - Startlap
Az ukrán elnök korábban színészként is népszerű volt hazájában, kizárt, hogy idehaza mellényúlna vele az RTL. Esti hírösszefoglaló. 

Az RTL Klub mutatja be a vígjáték-sorozatot, amiben Volodimir Zelenszkij korábban szerepelt

Volodomir Zelenszkijről tudvalevő, hogy színészként is tevékenykedett korábban, 2016-ban például A nép szolgája című vígjáték-sorozatban alakított egy középiskolai tanárt. Részletek

Kiderült, ki Nacsa Olivér szerelme

MTI/Mohai Balázs

Nacsa Olivér kevés információt adott a magánéletéről az utóbbi időben. Annyi biztos, hogy Somossy Barbarától 2019-ben, egy év házasság után vált el. Nem sokkal később kiderült, hogy új barátnője van. Ide kattintva mutatjuk is, ki az. 

Wossala Rozina: Az alkohol velejárója az életemnek

Hihetetlen életmódváltásáról vallott Wossala Rozina. Az étteremtulajdonos fenekestől felforgatta az életét, hogy most fittebb legyen, mint valaha. Mutatjuk mennyire. 

Bernáth József ezért hagyta ott A Konyhafőnököt

Hálás a csatornának és A Konyhafőnök című műsornak Bernáth József séf, de volt egy pont, amikor váltania kellett. El sem hinnéd jelenleg mivel foglalkozik – ide kattintva azonnal kiderül. 

Elon Musknak titokban született egy gyereke

Tavaly decemberben béranya segítségével született Grimes és Elon Musk második gyermeke, akit eddig titokban tartottak. Teljesen véletlenül derült ki, épp egy interjú alatt. Ide kattintva mindenre fény derül. 

Apa lesz Sass Dani

Sass Dani A Konyhafőnökben tűnt fel, ám utána gasztrovloggerként, valamint az Ide Süss!, a Brandépítők és a Vacsorakirály műsorvezetőjeként is ismertté vált. Részletek

Kanye West új klipjében most egy animált, nyúzott majom veri péppé Pete Davidsont

Fotó: MEGA/GC Images

Nemrég The Game-mel készített új zenét Kanye West, amihez készült egy sötét képi világú klip is, ebben a rapper élve elásott egy Pete Davidsonra hasonlító figurát. Hogy most miért fárasztóbb a szokásosnál a zenész, az egy klikk után kiderül. 

Hunyadi Donatellát nem vonzza a VIP-élet

Az életét gyakorlatilag születése óta nyomon követhetjük, hiszen az édesanyja folyamatos szereplője a médiának. A magáról megosztott gondolatok itt érhetőek el. 

Ez is érdekelhet

képcím

Megvan az ukrán hadsereg új főparancsnoka

képcím

Zelenszkij egészen Argentínáig ment, hogy beszéljen Orbánnal

képcím

Novák Katalin: Van még lehetőség a gyermekvállalás...