Joe Biden beiktatására nem hívták meg a magyar kormányt

Startlap - Startlap
Szijjártó Péter elmagyarázta, miért. Esti hírösszefoglaló.

Joe Biden beiktatására nem hívták meg a magyar kormányt

Miután az ATV megkérdezte Szijjártó Pétert, ki képviseli hazánkat az újonnan megválasztott amerikai elnök beiktatásán, kiderült, hogy senki. Szijjártó magyarázatot is fűzött a hírhez. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Az Aldi botljaiban akár bruttó egymilliós fizetésed is lehet

A diszkontlánc 2021-ben is jelentős mértékben emelte a bolti és a logisztikai munkatársai járandóságát, az áruház bérezési politikája kiemelten jutalmazza a munkavállalói lojalitást. Mit jelent ez számokban kifejezve? Mutatjuk.

M. Richárd letartóztatását elrendelték

A Fővárosi Törvényszék hétfőn több mint egy óra gondolkodás után a kecskeméti maffiaperből ismertté vált, Dózsa György úti gázoló néven elhíresült M. Richárd letartóztatása mellett döntött. Bővebben.

A 2008-as válságban sem volt akkor az államadósság, mint most

A pénzügyminisztérium év végi jelentése nyomán kiderült: a rendszerváltás óta nem fordult elő, hogy egy év alatt ilyen nagy mértékben ugorjon az államadósság összege. Részletek itt.

Magyarország elsőként csatlakozott a vakcinaigazolás teszteléséhez

Fotó: Ákos Stiller/Bloomberg via Getty Images

Az észtekkel és az izlandiakkal együtt hazánk azonnal jelentkezett Európa vezető deep tech vállalata, a Guardtime által fejlesztett VaccineGuard tesztelésére. Mit tud a VaccineGuard? Innen megtudhatod.

Ezermilliárdokat öntenek a magyar vidékfejlesztésbe az EU segítségével

A Közös agrárpolitika (Kap) uniós és hazai forrásai révén kiemelkedő támogatást részesül a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a vidéki települések. Az agrárminiszter történelmi jelentőségűnek nevezte az állami finanszírozás mértékét. Ha érdekel, milyen összegről van szó, és hogyan fogják elkölteni, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ha a pedagógus meghal, a tankerület akkor sem hajlandó bezárni az iskolát

Már korábban is érkeztek beszámolók arról, micsoda fejetlen káoszt okoz, amikor egy általános iskolába bejut a vírus, és ezt lélekben a dolgozók is felkészülten várják, de még őket is megdöbbente az eseménysor, ami a járvány felbukkanását követte. Ebben a cikkben két iskola munkatársai elmesélik, mennyire tehetetlenül, kiszolgáltatottan kell tűrniük a központi intézkedéseket, miközben a tankerületek csak a kifogásokat keresik, a tanárokat hibáztatják, a segélykiáltásaik süket fülekre találnak. A teljes táppénz pedig egy üres ígéret csupán.

Lezárták a Capitoliumot külső fenyegetés miatt

Az épületben tartózkodókat elküldték az ablak közeléből, a környékbelieket menedék keresésére szólították fel. Minderről bővebben itt irnak.

Elhunyt Nikolai Antoshkin, a csernobili tragédia egyik hőse

Fotó: Dmitry FeoktistovTASS via Getty Images

A 78 éves tábornok az atomkatasztrófát túlélte, a koronavírust nem.Antoshkin haláláról és munkásságáról ebben a cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Az Audi szakszervezeti vezetőinek letartóztatását kezdeményezik,...

képcím

Az Iszlám Dzsihád rakétája okozta a tragédiát a gázai...

képcím

Orbán Viktor: Hívjuk vissza Trumpot!