Kiemelt Hírek 2021. szeptember 24.

Javában zajlik a nagy Mészáros-Várkonyi esküvő: itt vannak az első fotók

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 24.
Az elsötétített, fekete autók délutántól gyülekeztek az Alcsúti Arborétumba. Az eseménynek még saját logója is van, és az is kiderült, hogy ki lesz a fellépő Jennifer Lopez helyett. Bulvárösszefoglaló.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Még a kisvasút is leállt: zajlik a Mészáros-Várkonyi esküvő, itt vannak az első fotók

Az elsötétített, fekete autók délutántól gyülekeztek az Alcsúti Arborétumba. A Puskás Akadémiának hála teljes inkognitóban érkező násznép egy tagját sikerült eddig kiszúrni, és egy ismert személyt, aki hívatlanul érkezett. Az eseménynek még saját logója is van, és az is kiderült, hogy ki lesz a fellépő Jennifer Lopez helyett. A sűrű fényképes tartalom miatt ezt és ezt a cikket is figyelmedbe ajánlanánk a témából, ha szeretnél távoli bepillantást nyerni az eseményekbe.

A 49 éves Tereskova gyermeket vár

Nagy Kriszta, aki fél, hogy milyen anya lesz, mert “furcsa ember”, a gyermek édesapjával egy Facebook-posztban közölte, hogy szülni fog. Részletek.

Survivor Dani Gáspár Evelinről: “Egy kotorék kutya az utcán kedvesebb fogadtatásban részesült volna”

Gáspár Evelin minden erejével ellenáll annak, hogy jó hangulatot alakíthassanak ki a Holtak szigetén. Amikor megpróbálták elmagyarázni neki, hogy vele ugyanúgy ki fognak szúrni, ha nem törődik a csapattal, egyszerűen nem értette, hogy ez mit jelent. Videó.

Dallos Bogi rövidre vágatta a haját, és szebb mint valaha

Az esküvő és a nászút után átalakította megjelenését. Fotók.

Mihalik Enikő csodaszép baba-mama fotókat mutatott

Fulvio De Filippi/Getty Images

“Csókolom, ölelem, szagolom, megzabálom… egyszer biztos megzabálom” – olvasható a fényképek mellett, amelyeken tényleg látszik, hogy a világhírű modell odáig van kisbabájáért. Íme.

Exkluzív interjú Falusi Mariann-nal: “A fű, a fa, a virág, a patak az életem”

Édesapja fiatalon meghalt, édesanyja és zenekari társa, Lang Györgyi pedig kerekesszékben élnek. Ugyanakkor imádja hivatását és az életet. A Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában ezúttal Falusi Mariann-t kérdezték. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Veréb Tamás: Hét év után véget ért Szandival a házasságunk

Veréb és Klajkó Szandra szoros értelemben vett házassága valójában csak másfél évig tartott. A közönséget sokkolta a döntés. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Előválasztás: Mihalik Enikő és Schumacher Vanda szavazásra buzdítanak

Míg Mihalik visszafogottabban, és mindenkit szavazni küld, az RTL-es Schumacher kifejezetten a fiatalokat célozza meg, és jóval egyértelműbben beszél politikai céljairól. Mihalik Enikő Insta-sztorija itt, Shcumacher Vanda bejegyzése itt található.

Maros Gábor felépült a sztrókból és kibékült hűtlen feleségével

Néhány héttel ezelőtt még ott tartottunk, hogy a színművész-operaénekest kórházban kezelik és beadta a válást, mára minden rendeződött. Igaz, Maros Gábor már akkor is azt mondta, hogy örökké szeretni fogja feleségét. Bővebben.

“Anyámmal ellentétben én utálom a celeblétet” – menekül a hírnév elől Versace-birodalom örököse

Michael Loccisano/FilmMagic

Alig kettő napos volt, amikor először járt divatbemutatón, majd 18 éves, amikor megörökölte a Versace divatcég felét. De Allegra Versace, akit édesanyja “csodálatos, különleges kislányként” ír le már gyermekkorában sem törődött a divattal, művészeti könyveket bújt és kiállításokra járt később meggyilkolt nagybátyjával, Gianni Versacéval, és mindent megtett azért, hogy kiléphessen családja világából. Részletek.

Keresés az oldalon