Járai Máté szerint Rácz Jenő annyira mérges rá, hogy a Reggeliben nem hajlandó interjút adni neki

Startlap - Startlap
"Fél 12-kor éjjel meglátta, hogy én vagyok másnap a műsorvezető és azt mondta, hogy ő nem ül be." Állítólag egy régi konfliktus áll a háttérben, az RTL Klub megszólalt. Bulvárösszefoglaló.

Járai Máté szerint Rácz Jenő annyira mérges rá, hogy a Reggeliben nem hajlandó interjút adni neki

Járai állítja, hogy Rácz és felesége, Gyuricza Dóra rendszerint külön kérik, hogy ne ő legyen a műsorvezető, és szó szerint fizikailag is elkerülik a stúdióban. Az ügy hátterében sorozatos konfliktusok állnak, Rácz Jenő nem nyilatkozik, az RTL Klub viszont tagad, részlegesen legalábbis. Bővebben.

Vajna Tímea amerikai állampolgár lett: “Kilenc év után. El sem hiszem!”

Andy Vajna özvegye egy roppant stílusos macskás fotóval adta hírül, hogy végleg befogadta őt az Egyesült Államok. Íme a bejegyzés.

Rácz Jenő kikészült a revütáncosnőnek öltözött versenyzőtől: “Ha maradsz ebben a versenyben, nem öltözhetsz így, én így nem tudok zsűrizni”

Embereket börtönbe csuknak azért Amerikában, hogy a férfiak zaklatják a nőket. Most én azt érzem, hogy én zaklatva vagyok. Valaki segítsen…

Mekis Kitty amint belépett a stúdióba, látványosan megváltoztatta zsűri arcát, és úgy flörtölt a három férfival, hogy Rácz Jenő már meg se próbálta leplezni totális zavarát. Videó.

Mekis néhány perces jelenetét nehéz felülmúlni, ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy VV Zsuzsu is próbálkozott, másodjára, és ismét elküldték. Fördős Zé szerint a paradicsomhéj volt a legjobb a tányérján. Részletek.

Novák Katalin fényképpel emlékezett 20 évvel ezelőtti esküvőjére

MTI/Kovács Tamás

A megválasztott köztársasági elnök pozíciójához illően visszafogott és rövid, ugyanakkor megható írással emlékezett élete nagy napjára, amelyre pontosan 20 évvel ezelőtt, május 4-én került sor. Fotó és további részletek itt.

Bereczki Zoltán új szerepben mutatja meg tehetségét két énekesnő oldalán: “Régóta foglalkoztat a gondolat”

Miklósa Erika és Tóth Vera társaságában fogja megmutatni egy olyan képességét, amellyel eddig még sosem találkozhatott a közönség.

Annyit ígérhetek, hogy ez az este maradandó élményt nyújt majd

– közölte Berecki. Bővebben.

Zimány Linda bejelentette: már fontos neki, hogy “ne legyen egyszerre minden kint”

Britney Spears egykori hasonmása kamerák előtt pakolta ki ruhatárát, és kifejtette, 36 évesen eljött a pillanat, amikor már vagy dekoltázs, vagy láb, de a kettő együtt nem működik. Videó.

Lékai-Kis Ramóna tündéri közös fotót posztolt kisfiával az állatkertből

A műsorvezető és hároméves kisfia, Noé a Veszprémi Állatkertben, összeöltözve tartottak családi programot. Fotó.

Lady Szomjas először mutatta meg barátnőjét

Édesanyám azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amíg megtartod a nőiességedet

– foglalta össze a témáról gondolatait korábban Szomjas Jennifer, aki tavaly nyáron jelentette be, hogy leszbikus. Korábban csak annyit lehetett tudni, együtt jár valakivel, de brüsszeli közös utazásuk fényképeiből pedig már az is kiderült, ki a párja. Galéria.

Amber Heard ügyédei kétségbeesett lépést tettek, a bíró Johnny Depp pártjára állt

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Újabb kiváló fordulattal folytatódott az exneje által bántalmazással vádolt hollywoodi színész rágalmazási pere. A fejlemények alapján úgy tűnik, már Amber Heard ügyvédei már inkább menekülnének. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: YouTube/IstenesBence)

Ez is érdekelhet

képcím

Olyan videóval búcsúzott el Novák Katalin, amelyben nem szerepel...

képcím

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

képcím

Orbán a Parlamentben: Az elnök asszony lemondása helyes döntés...