Kiemelt Hírek 2021. június 01.

Járai Máté élő adásban reagált a vádakra: ezért nem vett részt Törőcsik Mari temetésén

bubba Kiemelt Hírek 2021. június 01.
Amint hazatért Dominikáról, hosszasan magyarázkodott. Bulvárösszefoglaló.

Járai Máté élő adásban reagált a vádakra: ezért nem vett részt Törőcsik Mari temetésén

Amikor kiderült, hogy a szertartásra sem jön haza Dominikáról, megindult a negatív kommentáradat. Az RTL Klub Reggelijében hosszasan magyarázkodott. Videó és további részletek itt.

Puzsér Róbert agresszív, kegyetlen kritikája Csobot Adél “semmirekellőségéről”

Miközben nárcisztikus celebhisztérikának nevezi, fejére olvassa szépségversenyzői múltját, de még az Istenes Bencével kötött házasságát is, Puzsér Heideggerig szalad az indulatos véleménynyilvánításban. Mindezt azért, mert Csobot Adél lett az X-Faktor új mentora. Bővebben.

II. Erzsébet legfurcsább öltözékei: miniszoknya, leopárdminta és üvöltően színes flitterek

Kiskosztümök a pudingok és mignonok színvilágából, visszafogott sarokmagasságú cipő, feltűnő kalap: Erzsébet immár évtizedek óta megbízhatóan hozza ezt a megjelenést a legtöbb szereplése során. Az immár 95 éves királynőnek is voltak azonban bátor ruhaválasztásai, még a hetvenes évei idején is. Fotók.

Istenes László különleges családi képet posztolt a négy gyerekéről

A sosem látott fotón még Istenes Bence kamaszos arcára is nehéz ráismerni. A fénykép, amely a gyereknap alkalmából jelent meg a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatójává avanzsált műsorvezető oldalán, itt nézegethető.

Megszólalt Michael Schumacher egyik legjobb barátja: “Nem hagyom őt egyedül”

Fotó: Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

Jean Todt, a Ferrari egykori csapatfőnöke a legnagyobb olasz napilapnak adott interjút a minap. A beszélgetés legérdekesebb részei ebben a cikkben olvashatók.

Rudolf Péter, Szacsvay László és Lázár Kati is hallhatatlan lett

A Magyar Televízió egykori kulturális műsorszerkesztősége által létrehozott Halhatatlanok Társulatábaismét nyolc Örökös Tagot választottak a tévénézők. Bővebben.

“Már nekünk kellemetlen, amit csinálsz” – közölte Fördős Zé Rácz Jenővel

Gyurica Dóra vőlegénye a külföldi kötődésű játékosokkal folyamatosan nyelvtudását villogtatja, vagy legalábbis valami ahhoz hasonlót. A legutóbbi adásban mandarinul próbálkozott. Videó.

Csokibarnán, meggyötörten de nagyon lelkesen nyilatkoztak a reptéren a Survivor játékosai

Az RTL Klub stábja a hazaúton sem engedte el túlélőshow versenyzőinek kezét. Jól láthatóan nem egy wellnesshétvégéről tértek haza. Az utazás pillanatairól készült riport erre a linkre kattintva látható.

Schobert Norbi: A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet

A zsírpárnák esküdt ellensége már menetrendszerűen hergeli a túlsúlyosakat, fogyókúrázókat, meg nagyjából mindenkit, akit ér. Norbi legújabb eszmefuttatása itt olvasható.

“Család” – írta Vin Diesel fotójához Paul Walker lánya

Fotó: Ralph Orlowski/Getty Images

Paul Walker 7,5 évvel ezelőtti tragikus halála óta Vin Diesel vált a néhai kollégája lánya pótapjává. Meadow Walker kommentjétől és a megható fényképtől megőrültek a netezők. Íme a bejegyzés.

Keresés az oldalon