Jaksity Kata: Ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel

Az ATV-től váratlanul kirúgott híradós szingli anyuka.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-21 10:09

Fotó: YouTube/ TV2 Magyarország

Tizenegy év után, pénzügyi okok miatt az ATV elbocsátotta Jaksity Katát. A műsorvezető egyedül neveli három gyermekét, és alapvetően derűsen fogadta a hírt, de anyagilag megrázta a csatorna döntése.

Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, ezt pótolnom kell. Ám míg az emberi és a párkapcsolataimat nehezen engedem el, a munkával kapcsolatos döntéseken viszonylag hamar át tudok lendülni. Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön

– fejtette ki a Blikknek a híradós, aki annak idején a Magyar Televíziónál kezdte tévés karrierjét, és ezen kívül dolgozott a TV3, a TV2, és az Echo TV csatornájának is, mielőtt 2007-ben az ATV-hez igazolt.

Az ATV-nél töltöttem szakmai életem több mint felét, tizenegy évet. Hálás vagyok a csatornának, hiszen szép feladatokat kaptam, olyan dolgokkal foglalkoztam, amelyek fontosak. Persze, hirtelen jött a döntés, de talán éppen ideje volt annak, hogy egy kicsit kimozduljak a kényelmi állapotból. (…) Az sem biztos, hogy a filmezésnél, tévézésnél maradok, nem látom most ennek a lehetőségét. Persze, ha megkeresnek, szívesen leülök tárgyalni, de nem akarok mindenáron képernyőzni.

Mai nap hírei

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu2 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu4 órája

„A mozgáshiányos életmód károsabb, mint a dohányzás” – Interjú a Testnevelési Egyetem rektorával

unilife.hu6 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu8 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu8 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu11 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu11 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu13 órája