Jaksity Kata: Ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel

Startlap - Startlap
Az ATV-től váratlanul kirúgott híradós szingli anyuka.

Tizenegy év után, pénzügyi okok miatt az ATV elbocsátotta Jaksity Katát. A műsorvezető egyedül neveli három gyermekét, és alapvetően derűsen fogadta a hírt, de anyagilag megrázta a csatorna döntése.

Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, ezt pótolnom kell. Ám míg az emberi és a párkapcsolataimat nehezen engedem el, a munkával kapcsolatos döntéseken viszonylag hamar át tudok lendülni. Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön

– fejtette ki a Blikknek a híradós, aki annak idején a Magyar Televíziónál kezdte tévés karrierjét, és ezen kívül dolgozott a TV3, a TV2, és az Echo TV csatornájának is, mielőtt 2007-ben az ATV-hez igazolt.

Az ATV-nél töltöttem szakmai életem több mint felét, tizenegy évet. Hálás vagyok a csatornának, hiszen szép feladatokat kaptam, olyan dolgokkal foglalkoztam, amelyek fontosak. Persze, hirtelen jött a döntés, de talán éppen ideje volt annak, hogy egy kicsit kimozduljak a kényelmi állapotból. (…) Az sem biztos, hogy a filmezésnél, tévézésnél maradok, nem látom most ennek a lehetőségét. Persze, ha megkeresnek, szívesen leülök tárgyalni, de nem akarok mindenáron képernyőzni.

Ez is érdekelhet

képcím

Kovács Kokó István családjával együtt Svájcba költözik

képcím

Törőcsik Mari üzent a kórházból

képcím

Több mint félmilliárdot vittek el a hatos lottón ezekkel a...