Így szedték ízekre a magyar járványtagadó orvos hazugságait

Startlap - Startlap
Az AFP hírügynökség magyar tényellenőrző szolgálata bizonyította be, hogy egy magyar orvos hamis információkat terjeszt a koronavírusról. Esti hírösszefoglaló.

Darabokra szedték a magyar járványtagadó orvos állításait

Tényellenőrzés alá vettette az AFP nemzetközi hírügynökség az Orvosok a tisztánlátásért mozgalom egyik alapító tagját, dr. Pócs Alfrédot: azt találták, hogy számos félrevezető állítást tesz a koronavírus-járványról és az előadása tele van tárgyi tévedésekkel. Bővebben

Orbán olyan újságírói kérdésekre válaszolt Londonban, amikre itthon legfeljebb nagyon ritkán

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Valódi újságírói kérdésekre válaszolt Orbán Viktor angliai látogatása során. Kikerült ugyanis egy olyan videó a Youtube-ra, amelyben brit újságírók faggatják a miniszterelnököt, a magyar bíróságok függetlenségéről, a sajtószabadságról, valamint a bevándorlásellenességről. A legmeglepőbb talán minden válasza közül, az amikor Soros György szóba kerül. A felvételt itt tudod megtekinteni. 

Kinyomozta a rendőrség, kik követték Czeglédy Csabát titkos rendszámmal

Megszüntette az áprilisban indított nyomozást a rendőrség annak az autónak az ügyében, amelyik Czeglédy Csabát, a DK szombathelyi önkormányzati képviselőjét követte. A történet viszont itt vett egy igazán furcsa, megdöbbentő kanyart. Részletek

Az Eb-jegy lesz a meccsekre érkező külföldiek védettségi igazolványa

A koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni a mérkőzésre érkező magyar állampolgársággal nem rendelkező személyre, ha a mérkőzésre szóló érvényes, papíralapú vagy elektronikus részvételi jegyét felmutatja – áll a ma kiadott Magyar Közlönyben. Bővebben

Hazaengedték Tasnádi Pétert, szabadlábon védekezhet

Tasnádit még csütörtökön fogták el, mivel elképzelhetőnek tartják a hatóságok, hogy egy bűnügyben komolyabb szerepe lehetett. Most arról érkezett a hír, hogy ismét szabadlábon van, Hogy milyen kétes esetbe is keveredhetett, arról ez a cikk szól.  

Diszkrimináció – ezt írta ki valaki az állatkert bejáratánál az elefántszoborra

Szombat reggel vörös festékkel rongálták meg a Budapesti Állatkert bejáratát díszítő elefántszobrot, amin így a Diszkrimináció felirat díszeleget. Hogy hol is tart az ügy, az  a kattintás után azonnal kiderül. 

Elkészült a dubaji világkiállítás magyar pavilonja

Befejeződtek a kivitelezési munkálatok az idén őszre halasztott Dubaji Világkiállításra épített magyar pavilonban, az épület az átadás előtti hatósági ellenőrzésekre vár. A pavilon végösszege ebben a cikkben fog kiderülni. 

Csapattársai tiltakozása ellenére Mohamed Aida részt vehet az olimpián

Fotó: MTI/Czagány Balázs

Hiába kérte nyílt levélben a női tőrválogatott négy tagja, hogy a sportági szövetség elnöksége vizsgálja felül Lupkovics Dóra és Mohamed Aida olimpiai csapatban betöltött pozícióját. Hogy ezt miért is szerették volna, arra itt található meg a magyarázat. 

Vietnamban már két koronavírus-mutáció keveredik

Új koronavírus-variánst fedeztek fel virológusok Vietnamban. A mutáns különlegessége, hogy két korábban már felfedezett variáns kombinációjaként jött létre. A hírt a délkelet-ázsiai ország egészségügyi minisztere jelentette be szombaton. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...

képcím

Felszólították a magyar parlamentet: utasítsa el a...

képcím

Orbán Viktor "földrengésszerű" választási győzelemhez...