Itt vannak az új MÁV vonatok - fotók!

Startlap - Startlap
11 óvónő mondott fel az Újpesten, halott nőre bukkantak egy orvosi rendelő mosdójában. Káosz a TV2 környékén. Hírösszefoglaló.

Elkészültek a MÁV új, emeletes vonatai

Kigördült az első KISS motorvonat a szerelőcsarnokból: ez az az emeletes jármű, aminek kicsit benézték a méreteit, ezért még jócskán rá kell költeni, hogy beférjen az alagútba. De addig is, ide kell csak klikkelni, hogy végre kétszintes, Magyarországon készült vonatban gyönyörködhessünk.

Kiderült, miért nem emelik az ápolási díjakat – felháborodás jöhet

Fotó: iStock

Korábban nem szavazták meg a parlamentben az LMP-s Ungár Péter ápolási díjemelést célzó javaslatát, amit Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a június 27-i kormányinfón már indokolt. Ungár Péter erre tett fel három kérdést, amihez most megjöttek a válaszok, melyeket itt tekinthetsz meg te is, bár nem sok közük van az eredeti kérdésekhez.

Így temették Horváth Ádámot – itt az első videó

Fotó: MTI/Soós Lajos

89 éves korában, június 19-én hunyt el Horváth Ádám, a Szomszédok című teleregény ikonikus rendezője. A művész az utóbbi években mát visszavonultan élt feleségével, Csűrös Karolával. A gyászszertartást – mely itt tekinthető meg – a Farkasréti temetőben tartották kedd délelőtt. 

Von der Leyen finoman intézett fenyegetéseket a Fideszhez

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Európai Bizottság elnökjelöltje kedd délelőtt mondta el élete legfontosabb beszédét az Európai Parlamentben, amiből azért már jócskán kiérződött, hogy mégis miként gondolja el a kontinens jövőjét. Azt itt elérhető elemzésből úgy tűnik, korai volt a Fidesz öröme Leyennel kapcsolatban.

11 óvónő mondott fel az újpesti oviban – újabb fordulat az ügy

11 óvónő mondott fel a káposztásmegyeri Bőrfestő Óvodában – írta kedden az Újpesti Hírmondó. Úgy tudják, a távozók között voltak az intézmény alapítói, ráadásul a hírek szerint két olyan mesterpedagógus is felállt, akik több évtizednyi szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Hogy, miért történt meg mindez,azt innen tudhatod meg.

Halott nőre bukkantak az orvosi rendelő mosdójában Budapesten

Holtan találtak egy 68 éves asszonyra a XVI. kerületben, a Csömöri úti orvosi rendelő mosdójában – tudta meg a Népszava. A halált a kiérkező mentősök állapították meg. A nem mindennapi történetben ráadásul van még egy csavar, melyről többet is megtudhatsz, ide kattintva!

Káosz van a TV2-nél

Hivatalosan is eladták az egyik legismertebb országos tv-csatornát, a G7.hu azonban úgy tudja, hogy valószínűleg többször is megtörténhetett mindez. A sztori – amely Andy Vajna halála után vált igazán kacifántossá – itt érhet véget, ahol te is elolvashatod a meglepetésekkel teli történetet.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasárnap jön az óraátállítás: így változnak a menetrendek

képcím

Újbudát összekötik Újpesttel: újabb fonódó villamosvonal...

képcím

A Mol lesz az Újpest FC tulajdonosa