Kiemelt Hírek 2020. október 01.

Itt vannak az első fotók Tatár Csilla kislányáról

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. október 01.
A műsorvezető először mutatta meg áprilisban született babáját. Bulvárösszefoglaló.

Itt vannak az első fotók Tatár Csilla kislányáról

Ha nem tudnátok, áprilisban megszületett Tatár Csilla második gyereke, akit eddig még nem mutatott meg a nyilvánosság előtt. A Story magazinnal tett kivételt a tévés, és most mi is megmutatjuk. A fotót ezen a linken találod.

Ismét bővül Orbán Viktor családja

Ismét bővül az Orbán család, hamarosan megszületik a kormányfő ötödik unokája. A részleteket itt találod.

Orbán Viktor személyes ajándékkal lepte meg Müller Cecíliát

A miniszterelnök és az országos tiszti főorvos együtt vettek részt az Idősek Tanácsának ülésén. Orbán egy kis borítékot adott át Müllernek, aki úgy tűnik, örült a meglepetésnek. Minderről egy videót is megosztott közösségi oldalán a kormányfő, amit alább tekinthetsz meg.

Rászálltak Gianni Annonira a rendőrök

Gianni elárulta, nem először fut bele ilyen esetbe, azonban a mostani mindennél érzékenyebben érinti őt. Ha érdekelnek az ügy részletei, ide kattints.

Megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik gyereke

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A HOT! magazin legújabb számából kiderült, hogy megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik gyereke. Ebből a cikkből megtudhatod, melyik ritka nevet kapta a baba.

Bochkor Gábor szerint nem jön ki a matek Puskás Peti 400-500 egyéjszakás kalandjára

Emlékeztek még arra a Nyerő Páros-epizódra, amiben Puskás Peti kapcsán azt kellett kitalálnia Dallos Boginak, hogy hány nővel volt dolga az énekesnek? Aztán mikor kiderült, hogy Puskás állítása szerint 400-500 ilyen kalandja volt, Dallos sírva is fakadt. A Bochkor legutóbbi adásában ez volt a téma. A műsorvezetők szerint sántít a számítás. Itt elmondják, miért.

Járai Máté idegösszeomlást kapott, kórházban kezelték

Járai Máté és Járai Kíra viselkedése sokakban kiverte a biztosítékot a Nyerő Páros kezdete óta, ám most már nagyjából körvonalazódik, hogy ők az egyik legőszintébb pár. Olyan dolgokat árultak el a kapcsolatukról és a magánéletükről, amit sokan még maguknak sem mernek bevallani. A legfrissebb meghökkentő részletről itt olvashatsz.

Elolvadsz Gordon Ramsay kisfiától, aki már 1 évesen is olyan morcosan tud nézni, mint az apja

Gordon Ramsay kisfia, az egyéves Oscar simán elmehetne étteremkritikusnak, már most is nagyon csúnyán tud nézni. Akárcsak az édesapja. A nem túl barátságos fotót alább találod.

A Borat 2 plakátja a maszkviselés egy másik módjára is megtanít

Four by Two / Everyman Pictures / Collection ChristopheL via AFP

Helytelenül, mielőtt valaki követni próbálja. Csak erős idegzetűek kattintsanak!

Véget ért a szerelem: szakított Pintácsi Viki és Závodi Attila

Az énekesnő nem tört össze, a körülményekhez képest is igyekszik jól érezni magát a bőrében. Bár most nem keresi az igazit, pontosan tudja, hogy milyen férfi számára az ideális, ha érdekel, innen megtudhatod.

Kylie Jenner lánya már 3,7 milliós Hermès-táskát hord

Első nap a sulibaaaaan

– posztolta Kylie Jenner a minap Instagram-oldalán, az ebben látható videón pedig kétéves lánya, Stormi Webster volt a főszereplő. Íme.

Keresés az oldalon