Itt van a legjobb balatoni strandok listája

Startlap - Startlap
Az első helyen egy kevésbé népszerű település fürdőhelye végzett, de több mint két tucat további strand is 5 csillagos minősítést érdemelt. Esti hírösszefoglaló.

Itt van a legjobb balatoni strandok listája

Az idei mezőnyből a strandok bőven több mint fele kapott maximális, öt csillagos minősítést. Az élen pedig – némi meglepetéssel – egy, a turisták között kevésbé népszerű település fürdőhelye végzett. További információkért katt ide.

A kormány szerint a szankciók hosszabbítják meg a háborút, de mi a rezsicsökkentéssel védekezünk ellene

Feszült zenével, teljesen fekete-fehérben indul a kormánypropaganda legújabb kisfilmje, ami aztán gyorsan vidám színesbe vált, amikor már a Fidesz-KDNP tuti fegyvereit kezdik sorolni az amúgy még csak nem is nevesített, orosz invázió okozta gazdasági problémák ellen. A remek felvételt itt lehet megtekinteni.

Orbán Viktor bejelentést tett az új határvadászokról

A kormányfő a közösségi oldalán jelezte, hogy döntöttek a további határvadász egységek felállításáról. Részletek.

Kiderült, mikor érkezik az újabb hőhullám

Egyelőre kellemes, nyári időben lehet részünk, némi záporral, zivatarral, de már a nyakunkon van az újabb kánikulai időszak. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ennyibe kerül a dinnye a boltokban: jókora különbség van az árak között

Buddhika WeerasingheGetty Images

Attól függően, hol vásárolunk, akár dupla annyit is a kasszánál kell hagyni egy dinnyéért, ami egy nagyobb gyümölcs esetében több ezer forintot is jelenthet. Erre a linkre kattintva megtudhatod, hogy a legnépszerűbb üzletekben milyen áron adják a nyár egyik legnépszerűbb étekét.

Megduplázták a mobilcsere program támogatási összegét

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a 3G-hálózatok leállítása miatt nem csupán az igényelhető pénzösszeget emelte meg, de a pályázat határidejét is meghosszabbították. Sőt, eltörölték a választható mobiltelefonok felső értékhatárát. Részletek

19 autót karcolt végig kulccsal egy nő Újpesten

Az 59 éves K. Ágnes több kocsin üzeneteket is hagyott, és mint kiderült, nem most először garázdálkodott a szabadon hagyott parkoló autók között. Az esetről videófelvétel készült.

Szinte meg se érkezett az évközi emelés, máris újra mínuszban vannak a nyugdíjak

Januárban 5, majd a rendkívüli infláció miatt a szokásos őszi időponttól eltérően júliustól újabb 3,9 százalékkal emelték visszamenőleg az idősek juttatását. De már a KSH legfrissebb számai alapján sem lesz már ez lesz elég. Különösen szomorú hír, hogy legjobban éppen azok a termékek drágultak a legjobban, amikre a nyugdíjasok a legtöbbet költenek. Bővebben.

“Isten nyugosztalja, Abe-szan!” – így búcsúztatják a világ vezetői a meggyilkolt Abe Sinzót

Tomohiro OhsumiGetty Images

Japán történelmének leghosszabb időn át hivatalban lévő miniszterelnöke, a 67 éves Abe Sinzó fegyveres merénylet áldozata lett pénteken, amikor egy vasútállomáson tartott kampánybeszédet. A támadás és Sinzó halála sokkolta a japánokat, a hírre egymás után reagáltak Abe Sinzó kollégái, pályatársai – köztük Orbán Viktor is. Bővebben.

Joe Biden egyedül próbál harcba szállni az abortuszért

Az Egyesült Államok feje pénteken elnöki rendelettel ment neki a Legfelsőbb Bíróság döntésének, amelynek következtében számos államban büntethetővé vált a művi terhességmegszakítás. Biden rendelete azonban nem tudja felülírni a bírósági döntést. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: Michal Fludra/NurPhoto via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Négyen meghaltak és többen megsérültek egy New York-i...

képcím

Fontos határidő közeleg az autósoknak, tízezreket bukhatnak rajta

képcím

Újra igényelhető lesz és emelik is bölcsődei elhelyezést...