Kiemelt Hírek 2019. június 13.

Itt a vége: senki sem lehet többé magántanuló Magyarországon

Startlap Kiemelt Hírek 2019. június 13.
Bige László szerint őt börtönnel fenyegették, katona lett a miniszterelnök fia, elengedték a VV Fanni ügy gyanúsítottját, Esti hírösszefoglaló

Jövő szeptembertől senki sem lehet már magántanuló 

Benyújtotta a kormány a nemzeti köznevelésről szóló törvény módosítását az Országgyűléshez – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma a törvényjavaslat kapcsán. A sok családot érintő részleteket innen érheted el.

Kővel vertek agyon egy teknőst a budapesti állatkertben

Ledöbbenve állnak a gondozók az eset előtt, hiszen még csak hasonló sem történt az elmúlt évtizedekben a közkedvelt intézményben. A szörnyű ügy részleteiről, illetve, hogy mindez mekkora börtönbüntetéssel járhat, ide kattintva tudhatsz meg többet.

Letette a katonai esküt Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A legutóbbi hírek még arról szóltak tavasszal, hogy átalakul az Orbán Gáspár által fémjelzett, Felház néven futó karizmatikus kereszténységet hirdető mozgalom, de nem szűnnek meg. Ehhez képest ma kiderült, hogy a miniszterelnök fia hivatásos katona lett. Hogy mindez miért csak az eskütétel után egy héttel került nyilvánosságra, illetve hogy hol is teljesít szolgálatot, arról itt olvashatsz többet.

Ilyen, amikor Mészáros Lőrinc hatalmas bulizik

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hihetetlen videó került a 444.hu birtokába, amelyen a második leggazdabb magyar igazi partiarcként bulizik egy tömegnyi fiatal között. Bár valószínű nem tud gitározni, a hangszer ott lóg a nyakában, és ő mindent elkövet, hogy a leghihetőbben hozza a szólamokat imitáló mozdulatokat.

A legendás rockzenészek legjobb pillanataira emlékeztető felvételért csak ide kell klikkelned.

Elengedték a VV Fanni-ügy gyanúsítottját

Kiengedték az előzetes letartóztatásból, majd bűnügyi felügyelet alá helyezték B. Lászlót, a VV Fanni-ügy gyanúsítottja. Ennek ellenére a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja továbbra is fennáll. További részleteket, és a bíróság indoklását ebben a cikkben találod.

Bige László szerint börtönnel fenyegették barátain keresztül

MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Magyarország ötödik leggazdagabb vállalkozója arra kényszerült, hogy bezárja szolnoki kénsavgyárát, miután a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 31-i határozata megtiltotta annak működését az ott tapasztalt rendellenességek miatt. Tavaly több száz rendőrrel együtt vizsgálták át az üzemet, sőt Bige az idén két napra előzetesbe is került.
Ma a Klub Rádiónak adott egy interjút, ahol már félelmeinek is hangot adott.A beszélgetést itt tudod elérni.

Nem lehetne véleményezni az iskolaigazgatói kinevezéseket

Jelenleg a döntés előtt ki kell kérni az adott intézmény alkalmazotti közössége, az óvodaszék, az iskolaszék, a szülői szervezet és a diákönkormányzat véleményét. Ez most erőteljesen megváltozna, hogy miként is, arról ide kattintva olvashatsz el mindent.

Keresés az oldalon