Itt a 100 leggazdagabb magyar friss listája - meglepetés a dobogón

Startlap - Startlap
Van, akinek 60 milliárd forinttal gyarapodott a vagyona egyetlen év alatt. Délelőtti hírösszefoglaló.

Megjelent a 100 leggazdagabb magyar friss listája

Sikerült-e megőriznie Csányi Sándorral szemben az első helyett a leggazdagabb magyarok listáján Mészáros Lőrincnek? Ki taszította le a dobogóról Gattyán Györgyöt? Ha érdekelnek a válaszok, ide kattints.

Kadirov: Ukrajna lezárt ügy, már Lengyelország érdekel

Putyin rendeletet írt alá, hogy könnyebb legyen az ukránoknak orosszá válniuk; több mint negyven várost lőttek az oroszok Donbász és Luhanszk régiókban; a brit külügyminiszter: Putyint nem lehet megbékíteni, erővel kell szembeszállni vele. Az orosz-ukrán háború percről percre itt.

Kaposvár polgármestere: példátlan természeti csapás érte a várost

Példátlan természeti csapásnak nevezte Kaposvár szempontjából a szerdán országszerte károkat okozó heves szelet és jégesőt a somogyi megyeszékhely polgármestere a Facebook-oldalán. Részletek.

MTI/Varga György

Szerdán hazánk déli megyéiben több helyen jégeső kísérte a szupercellás zivatarokat. Egyes jégszemek a 4-6 centiméteres átmérőt is elérték. A Kiderül oldalán látványos fotókat gyűjtöttek össze a jégverésről.

Hivatalos az államtitkárok listája, itt a névsor

57 államtitkárt, öt közigazgatási államtitkárt nevezett ki Novák Katalin. A legtöbben egyelőre Rogán Antal munkáját segítik az ötödik Orbán-kormányban. A listát ezen a linken találod.

Média1: Leépítések kezdődnek a vidéki fideszes lapoknál

Azok után, hogy alig másfél év után befejezte működését a Pesti TV, valamint bezárt a Szöllősi György által öltöztetett-nevelgetett magyarországi FourFourTwo is, újabb váratlan folyamatok indultak be a kormányközeli médiabirodalomban. Erről szól a következő cikk.

Ezer forintokat ad a tankerület a pedagógusnapra

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete a Facebookon tett közzé egy screenshotot egy belső emailről, ami a Bel-Pesti Tankerületi Központtól érkezett az egyik intézménybe, és amivel sikerült újra felhergelnie a tanártársadalmat. Itt megnézheted.

Megtalálták az erdélyi Molnár Beáta holttestét, akivel volt tanára végezhetett

Két nappal ezelőtt a Maszol írt arról, hogy keresnek egy Kolozsváron élő 30 éves nőt, aki szombat óta nem adott életjelet magáról. A nő, Molnár Beáta a hírek szerint volt egyetemi tanárával együtt tűnt el, akivel az utóbbi időben közel kerültek egymáshoz. A férfiről két éve kiderült, hogy volt barátnőjét és más nőket is brutálisan bántalmazott korábban. A gyilkosság körülményeiről ebben a cikkben írnak.

Kisbárányok és rackák tűntek el a jakabszállási leöléskor

VARGA JENNIFER / 24.HU

Nem minden leölt racka juh került a fehérje-feldolgozó vállalat, az ATEV Zrt. telephelyére, noha a hatósági határozat szerint méreginjekcióval kellett végezniük velük tavaly decemberben egy jakabszállási tanyán. A 24.hu megszerezte a birkamészárlásról készült rendőri jelentést és az ATEV elszámolását. Ezekből az olvasható ki, hogy a kisbárányok – néhány más birkával együtt – valahol máshol köthettek ki. Bővebben.

Visszafizettél 20 milliót a 10 milliós hiteledből és még mindig tartozol 10 millióval – így állna egy frankhitel ma

A háború újabb durva pofont adott volna a frankhiteleseknek. A G7 portál lemodellezte, hogy állna most egy ilyen tartozás: a forintosítással sokat spóroltak a devizahitelesek, de a legjobb döntés a forinthitel volt. Részletek.

Kapunk egy nyugodtabb napot, majd jön az újabb front

A szerdán komoly viharokat okozó hidegfront elhagyta hazánkat, átmenetileg megnyugszik időjárásunk. Péntek délutántól azonban ismét változékonyabbra fordul az idő.  A részletes előrejelzést itt találod.

 

Címlapkép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

Ez is érdekelhet

képcím

Megúszta az életfogytiglant VV Fanni gyilkosa

képcím

Szegedi gyilkosság: újabb fejlemények az ügyben

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...