Ismét lehet Pfizer-vakcinára jelentkezni

Startlap - Startlap
Elmondták, mely napokon kaphatják meg az oltást, akik értesítést kapnak. Reggeli hírösszefoglaló.

144 ezren már Pfizer-vakcinára is jelentkezhetnek

144 ezer, jellemzően március elejéig regisztrált kap ma SMS-t arról, hogy a Sinopharm, az AstraZeneca és a Szputnyik mellett ők mától már Pfizer-oltást is tudnak foglalni az online időpontfoglalóban. Részletek.

Úgy tűnik, hogy idén már nem lesz minimálbéremelés

Jövő júliustól a szociális hozzájárulási adó (szocho) 15 százalékra mérséklődik – jelentette be Facebook-videójában Varga Mihály. A Népszava cikke szerint a pénzügyminiszter szavai – és az ezt követően benyújtott jövő évi adócsomagban foglaltak – egyben azt is jelentik: az idén valószínűleg már nem nő tovább a minimálbér és a garantált bérminimum összege. A témáról bővebben ez a cikk számol be.

Kikerülhet a következő kormány kezéből Paks II. ellenőrzése

Az atomenergiai hivatal elnökét lényegében leválthatatlanná tennék. Részletek.

Szerda este is rakétatüzet zúdított a Hamász Izraelre

MAHMUD HAMS / AFP

Szerdán eredménytelenül ért véget az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli ülése, amelynek témája a közel-keleti konfliktus újbóli fellángolása volt. Az elmúlt napok izraeli eseményeiről itt olvashatsz.

Megkapta az engedélyt, olthatják Pfizerrel a 12-15 éveseket is az Egyesült Államokban

Szakemberek szerint a mostani döntés nagy lépést jelenthet az ország immunitásának növelése felé, ugyanis az Egyesült Államokban 17 millió 12 és 15 év közötti gyerek él. Bővebben.

Hálót feszítettek ki a Gangeszre a sodródó holttestek miatt

Bihar államban 71, a szomszédos Uttar Prades államban pedig 25 holttestre bukkantak a Gangesz folyóban, ami azt jelezheti, hogy a koronavírus második hulláma már India vidéki területein is erőteljesen pusztít. Helyzetjelentés a világ koronavírus által leginkább sújtott országából, itt.

Tiborcz István édesanyja is beszállt a mezőgazdasági bizniszbe

Újév napján alapított új, mezőgazdasági céget Tiborcz Eszter, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István nővére. A Velencei-tó mellett fekvő Nadapra bejegyzett Rekettyés-Agro Kft.-ben január végén kisebbségi tulajdonosként jelent meg Dr. Tiborcz Sándor Istvánné, Tiborcz István és Tiborcz Eszter Zsuzsanna édesanyja. Ebben a cikkben megindokolták, mi a tulajdonszerzés célja.

Péntektől újabb európai országba utazhatunk védettségi igazolvánnyal

Getty Images

Szijjártó Péter jelentette be az új kétoldalú megállapodást. Részletek.

Brutális magasságban dolgozik a budai felhőkarcoló toronydarusa

A Mol Campus tornya mellett egy annál is magasabb daru dolgozik, a látvány eléggé észvesztő. A felvételt itt nézheted meg.

Záporos, zivataros napok következnek

Többször eleredhet az eső a következő napokban, mozgalmas időjárás érkezik. Megélénkül, helyenként megerősödik a szél, zivatar környezetében viharos lökés is lehet. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Elhunyt Hajim Topol, Izrael legismertebb színésze