Kiemelt Hírek 2018. július 17.

Ismét felfestették a gőzmozdonyon vonatozó Orbánt - kitalálod, hová?

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 17.
Vajon hova fújták fel a boldog masinisztát?

A Kétfarkú Kutyapárt a Facebookon jelezte, hogy újabb Orbán képeket nyomtak az utcákra – írja a 168 óra.

Két új Basky lett!! Találós kérdés, hogy hol vannak

– fogalmazott a párt, aki a Thomas, a gőzmozdony nevű rajzfilm címszereplőjének hátán ábrázolja gyermeki mosollyal Magyarország miniszterelnökét.

Két új masiniszta született! Hol vannak? 😉 #orbanviktor #mkkp #basky #steetart #budapest #stencil #banksy #fakebanksy

TheRealBasky (@therealbasky) által megosztott bejegyzés,

Az első vonatozó Orbán a VII. kerületben, a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán jelent meg, épp akkor, amikor a világhírű street art művész, Banksy Budapesten tartózkodott.

Mivel a stílus a brit graffitist idézi, sokan remélték, hogy ő fújta fel a falra a miniszterelnököt. Aztán az MKKP magára vállalta a freskót, és jelezte, hogy az ország több pontján is találkozhatunk majd a remekművel.

Nem sokkal később a Szent János kórház  Ápolási Igazgatóságának bejárata melletti omladozó falon virított a következő vigyorgó masiniszta, amit gyorsan fehérre meszelt az intézmény.

Közzétette: Földes András – 2018. július 2., hétfő

A kommentelők szerint egyébként Hungária körúton, az Ajtósi Dürer sori megállóval szemben, illetve egy másik tipp alapján a felcsúti Aréna mellett, az űrkilövő állomással szemben vonatozik a két új Orbán Viktor.

Ha valaki alaposabban szeretné követni a Baskyk sorsát, akkor a külön ennek szentelt TheRealBasky nevű Instagram oldalon nézegethet további képeket az akcióról. Akinek esetleg Thomas keltette fel az érdeklődését, annak itt van egy epizód a meséből:

Keresés az oldalon