Ismert ember adományozott 100 milliót Zente babának

Startlap - Startlap
Óriási összeggel járult hozzá a kisfiú gyógyításához, így lett sikeres a gyűjtés. Hírösszefoglaló.

Egy közismert ember adott 100 millió forintot Zente kezelésére

Szerdán bejelentették, hogy összejött a célként kitűzött 700 millió forint a másfél éves Zente gyógyszeres kezelésére.  Édesanyja Sebestyén Balázsék műsorában beszélt egy ismert emberről, aki az utolsó 100 milliót adta. Akkor nem nevezte meg az illetőt, de azóta Facebook-oldalán egy dúsgazdag vállalkozónak és családjának mondott köszönetet. Hogy ki is lehet ez az üzletember, az ebben a cikkben kiderül.

A 85-ös busz majdnem elgázolt egy kislányt, ráadásul mindez a zebránál történt – videó

Fotó: Facebook

Minden bizonnyal a nap legfelháborítóbb felvételét nézheti végig minden kedves olvasó, ha errefelé klikkel. Mi szóltunk előre, dühítő képsorok jönnek!

Emberre és állatra is veszélyes fertőzés jelent meg Budapesten

A bőrféreg-fertőzés már valóban olyan, amitől erősen tartani kell, mivel a szúnyogokkal terjedve bárkit elérhetnek. A hatásairól itt olvashatsz nem túl szívderítő dolgokat.

Jönnek az Orbán-kecók a Kádár-kockák mellé

Nagy fába vágta a fejszéjét a kormány: fél évszázadra meghatároznák az országban épülő családi házak arculatát. Első hallásra talán ez nem a legszebb emlékeket idézheti azokban, akik a szocializmus évtizedeiben építkeztekezért is érdemes ezt a cikket elolvasni, mert itt minden kiderül, hogy mi is vár azokra, akik felhúznának egy házat.

Hazaárulózott a közönséggel együtt Hende Csaba

Az egykori honvédelmi miniszter kampányolt, hallgatóságával pedig rágyújtottak egy kis hazaárulózásra. Hogy miként és hol történt mindez, azt ide kattintva te is megtudhatod.

Súlyosbították az érinthetetlennek hitt Mengyi Roland büntetését

MTI Fotó: Kovács Attila

A Voldemort-ügyként számon tartott perben a vád különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete volt. Most másodfokon az egykori fideszes Mengyi ítéletét még egy évvel meg is toldották – íme, ennyit kell ülnie.

Ez áll a forint zuhanásának hátterében

Az egyik legismertebb gazdasági portál részletesen, de mindenki által közérthetően magyarázta el ebben a cikkében, hogy mi történt a hazai fizetőeszközzel, és mi az amire számíthatunk – sajnos már a spekulánsok jóvoltából.

Betömte a kátyút a nyugdíjas, büntetés lett a vége

Megunta egy idős asszony, hogy a házuk előtt nem tud rendesen megállni az orvos a kocsijával, ezért a maga módján kijavította az úthibát. A következő cikk tanúsága szerint igencsak rossz ötlet volt…

Ilyen olcsón még egyetlen politikus sem osztogatott krumplit

Sokadszorra veti már be kormánypárti jelölt a választási kampány csodafegyverét, a burgonyát, de most olyan összegért adva, ami a piaci ár töredéke. Emiatt Budapest legnagyobb kerületében rengetegen álltak sorba. Az erről készült tanulságos felvétel csak egyetlen klikkre.

Kemény ítéletet sóznának a nyakába annak a férfinek, aki egy őr fegyverét megszerezve szökött meg a tárgyalásról

Még februárban történt, hogy Sz. Károly akciófilmbe illő módon olajra lépett a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületéből. A fordulatokban is bővelkedő üldözést itt tudod felidézni, ahol azt is elolvashatod, hogy miként értékelte a bíróság a nem túl elegáns lelécelést.

Ez is érdekelhet

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Baumann Péterre emlékeztek az újbudai rendőrkapitányságnál

képcím

A rendőrgyilkosság gyanúsítottját ismerték a környéken,...