Ismered a legjobb utazós filmeket? Kvíz

Startlap - Startlap
Csupa jól ismert filmből válogattunk, de lesz néhány nehezebb kérdés. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Ismered a legjobb utazós filmeket? Kvíz

Vasárnapi fejtörőnkben ezúttal csupa híres filmből válogattunk, amelyekben a világhírű színészeken kívül távoli tájak játsszák a főszerepet. 10-ből 10 pontot gyűjteni azonban nem lesz olyan egyszerű. Ha próbára tennéd a tudásodat, kattints.

VV Merci kiakadt a Starbucks személyzetére

A Való Világ utolsó évadának játékosa kénytelen volt angolul rendelni magának a kávézóban, de azt mondja, erre két évvel ezelőtt még képtelen lett volna. VV Merci és a nehezen megszerzett bagett Király utcai kalandjairól itt írnak.

“Az Éjjel-Nappal Budapest produkció külső gyártócége számára elfogadhatatlan Karnics Krisztina viselkedése”

ÉNB Kíráról videófelvétel készült, ahogy a fővárosban zajló katás tüntetéseken szidja a rendőröket. Az Éjjel-Nappal Budapest produkció közleményt adott ki. Részletek.

Nem VV Anett az első, aki kipróbálta az ayahuascát: az Így jártam anyátokkal főszereplője Jézussal is “találkozott”

Megan Fox az “örökkévalóság megízleléseként” határozta meg, milyen élményt nyújtott számára a drog, amelynek használata következtében a közelmúltban egy siklósi szántóföldön, meztelenül találtak rá VV Anettre. Josh Radnor, vagyis Ted az Így jártam anyátokból ennél is komolyabb vallomást adott: tíz év alatt több mint százszor fogyasztott a teából, és állítása szerint egyik alkalommal “Jézus élettelen testét” is látta, ugyanis “ott volt a keresztre feszítésen”. Mi is ez a szer, ami ennyire népszerű, mégis olyan veszélyes? Világhírű művészek beszámolói és Szummer Csaba pszichológus segítségével járták körbe az ayahuasca rejtelmeit. Bővebben.

Lesifotókon David Beckhamék horvátországi nyaralása

Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

A 47 éves egykori profi labdarúgó felesége és két kisebb gyermeke társaságában vakációzott a magyarok egyik kedvenc üdülőhelyén. A képeken pedig sokaknak feltűnt, hogy Beckham új külsőre váltott. Galéria.

Rubint Réka: Szülőként nem vagyok ciki

Nemrég Palik Laci hívott fel, miután interjúzott a két nagyobb gyermekünkkel, és szó szerint azt mondta nekem: ’Figyelj, Réka, ülj le, dőlj hátra, nyugodj meg, mert szenzációs gyerekeid vannak!’

Norbi felesége interjúban mesélt három gyermeke kiváló teljesítményéről, anyaságról és az is kiderült, hogy míg Norbika már aktívan érdeklődik a családi üzlet iránt, melyik egyetemre fog járni Lara

Utolsó pillanatban mondta le szombati koncertjét Curtis

Curtis egy héttel ezelőtt Villányban szintén nem jelent meg, akkor jelentették be, hogy ismét külön folytatják karrierjüket Majkával. Ezúttal a monorierdői falunap közönségének okozott csalódást, amit G.w.M. váratlan felbukkanásával igyekeztek kompenzálni a szervezők. Bővebben.

Nádai Anikó reagált a pletykákra szülésével kapcsolatban

A műsorvezető napokon keresztül nem posztolt, így többen tudni vélték, hogy már világra jött gyermeke. Nádai Anikó válasza itt olvasható.

Trokán Anna édesapjával közösen adott interjút: “Kifejezetten rosszul menedzselem magam, ennek ellenére szerencsére mindig csörög a telefonom”

A gyereknevelést egyébként nem lehet tanulni, zsigerből kell jönnie. Én az első pillanatban ráéreztem, hogyan kell bánni a lányaimmal

– fogalmazott Trokán Péter, aki születésnapja alkalmából nyilatkozott lányához fűződő különleges kapcsolatáról. Trokán Anna azt mondja, a legfontosabb öröksége a rengeteg önbizalom, amit húgával együtt szüleitől kapott. A teljes beszélgetésért erre a linkre kell kattintani.

Emily Ratajkowski levette a jegygyűrűjét: megcsalhatta a férje

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Lapértesülések szerint a kihívó fotóiról és különleges szépségéről híres modell gyermekének apja nem egyszer lépett félre a házasságuk során. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

(Címlapkép: Castle Rock Entertainment/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Kvíz: mennyire vagy képben 2023 fontos eseményeivel?