Kiemelt Hírek 2020. február 01.

Lázas utast különítettek el Ferihegyen

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2020. február 01.
A férfi nemrégiben járhatott Vuhanban, a járvány kiindulópontjában. Esti hírösszefoglaló.

Lázas, Kínából érkezett utast különítettek el a Liszt Ferenc-repülőtéren

Az Index úgy értesült, hogy szombaton a Ferihegyen elkülönítettek egy lázas utast, akit koronavírus-fertőzés gyanújával vizsgálnak. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor innen többet is megtudhatsz. A hírt a Nemzeti Népegészségügyi Központ is megerősíttette. 

Egy egész osztály szájmaszkban ment a szalagavatóra Kaposváron

Szájmaszkkal az arcukon jelentek meg szalagavatójukon a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium végzős diákjai. Egyetlen klikk után kiderül, miért is döntöttek így.

Elhunyt Andorai Péter, a nemzet színésze

Életének 72. évében elhunyt Andorai Péter Kossuth-díjas színművész, a nemzet színésze – tudatta a család szombaton. További részletek ide kattintva érhetőek el.

Orbán elmondta végre a véleményét a Brexitről

A miniszterelnök szombaton nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Nagy-Britannia EU-tagsága tegnap végleg megszűnt. A véleményét ebből az írásból tudhatod meg. 

Február 1-től 100 százalékos a meddőségi kezelések és gyógyszerek támogatása

Az intézkedésekkel akár több százezer forintot is spórolhatnak a rászoruló párok és több mint 4 ezer újszülött jöhet világra 2022-re. A rendkívül jó hír ebben a cikkben olvasható el teljes egészében.

Koronavírus: Magyarországon rabok gyártják soron kívül az egészségügyi védőmaszkokat

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A védőmaszkok gyártásához minden alapanyag rendelkezésre áll, a fogvatartottak hosszított idejű váltásban, napi 12 órán át készítik, csomagolják a maszkokat, amelyből 20 ezer darab gyártására képes naponta az üzem. Hogy mindez hol történik, melyik magyar városban, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

Súlyosan bántalmazta 3 éves kisfiát egy apa Békésben

A gyerek nevelőszülőknél él Körösladányban, ám január 17-től a vér szerinti szüleinél volt. A gyanú szerint az édesapja többször bántalmazta a kisfiút, akinek a testén több sérülés van. A megrázó részletek alább olvashatóak. 

Elhunyt Tornai József, a nemzet művésze

MTI Fotó: Mónus Márton

Elhunyt 92 éves korában Tornai József író, költő, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja – közölte az MMA. 

Összeomlott egy stadion teteje Szentpéterváron, meghalt egy ember

Az SKK jégkorong stadion teteje szakadt be bontási munkálatok során Szentpéterváron – a dermesztő beomlást még videóra is vették, ami itt tekinthető meg.

Keresés az oldalon