Íme az első fotók Jennifer Lawrence esküvőjéről

Titkos esküvőt akartak, de nem jött össze. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-10-21 13:39

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Jennifer Lawrence oltár elé állt, és minden igyekezete ellenére a lesifotósoknak köszönhetően kicsit mi is bepillanthatunk a nagy napjába

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney igyekezett a legnagyobb titokban frigyre lépni, az esemény részletei mégis kiderültek, így a helyszínen már egy halom fotós várta őket. Ennek a színésznő vélhetően kevésbé örült, mint mi, akik így ha kicsit messziről is, de megleshetjük a fontos eseményt. A fotók és további  részletek az esküvőről itt találhatók.

Álmukban törtek rá a betörők Edvin Martonékra

Pár nappal ezelőtt betörők zajára ébredt otthonában Edvin Marton. Nemcsak ő, hanem felesége és gyermekei is az igazak álmát aludták, amikor rájuk törtek. Sőt, a zenész 2 milliárd forint értékű hegedűje is őrizetlenül hevert a házban. A bűntényről ő maga számol be az alábbi cikkben, amiből azt is megtudhatod, hogyan jutott hozzá egy ilyen értékes hangszerhez.

Emilio megpróbálta elmagyarázni az MTV-s fellépését, de ezzel sajnos többet ártott, mint használt

Ganxta Zolee nemrégiben a Tankcsapda YouTube-csatornáján csúnyán kiröhögte Emiliót egy pár évvel ezelőtti fellépés miatt, amelynek során a zenészkolléga valódi angol szavak helyett egy adag dú-dú-dú-val énekelte el a Get Down On It című slágert. Ganxstának a cikizésre minden alapja megvolt, Emilio pedig egy ideig nem akart nyilatkozni, most azonban meggondolta magát, és ugyanezen a csatornán keresztül kommentálta a szereplését. De bár ne tette volna. Emilio szavainak olvasását mindenkinek szeretettel ajánljuk, itt van hozzá a link.

Íme az első két fotó Sena újszülött kisfiáról

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@martonelo azt mondta àljak ott amíg le fotóz mert szèp vagyok. Na ilyet 12èv együtt lèt utàn is….jól van akkor #husband #wife #homelife #35weekspregnant

Sena Dagadu (@senadagadu) által megosztott bejegyzés,

Az Irie Maffia énekesnője alig hat órával a szülés után már posztolt is egy közös fotót pici babájáról, amit a büszke apa fényképe követett. A cuki felvételekért ide kell kattintani, ahol a fiú nevét is elárulják.

Gergely Róbert elmesélte, hogyan találtak egymásra a fiával több év szünet után

Gergely Róbert eddig inkább a szerelmi életéről szokott volt mesélni fia helyett, és nem véletlenül: a két férfi évekre nagyon távol került egymástól. Az utóbbi időben viszont roppant szorosra fűződött közöttük a viszony, egy különleges helyzet miatt.

“Tetszene neki” – L.L. Junor dalt ír Dávidka emlékére

L.L. Junior rajongói kérdésekre válaszolva számolt be arról, hogy két hónappal ezelőtt autóbalesetben elhunyt kisfia emlékére dalt ír. Minderről itt olvashatod el a zenész megtört nyilatkozatát.

Kóbor János nagyon szép baráti gesztust tesz Demjén Rózsinak

Kóbor  János sokáig ellenállt Demjén Ferenc kérésének, végül azonban képtelen volt nemet mondani az agyérgörcsből gyógyulgató barátjának, így egy igazán kedves gesztussal örvendezteti meg őt, és a közönséget egyaránt.

Meghan Markle és Harry herceg elköltözik Angliából?

Fotó: Rosa Woods – Pool/Getty Images

Kicsit talán furcsán hangzik, hogy ilyet is csinálnak, de a pár 6 hétre szabadságra megy, többek között a hercegné szüleihez. És az a hír járja, hogy a tengerentúli tartózkodást meghosszabbítanák, a szóbeszédnek pedig kivételesen egészen nyomós oka van.

“Szerelmi történet a miénk” – Napóleon leszármazottja vette feleségül az utolsó magyar király dédunokáját

Leírni is nehéz, de: Bonaparte Napóleon ük-ük-ük unokaöccse, valamint a hadvezér néhai feleségének ük-ük-ükunokahúga házasodott, aki egyben IV. Károly dédunokája is. Ha ezt sikerült megérteni, akkor nézd meg ezt a cikket, ahol a pár elmeséli, hogyan találtak egymásra, és néhány fotót is találsz a nagyszabású ceremóniáról.

Mai nap hírei

Többé nem titok: a 4 legerősebb csillagjegy, akik elsöprő energiákkal rendelkeznek

joy.hu8 órája

Országos tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

168.hu9 órája

Orvvadászok buktak le Nógrád megyében

agroinform.hu13 órája

Egyre több problémát okoz a nők kedvenc ékszere - figyelj oda, mennyit hordod

femcafe.hu17 órája

Eldugott apartmanok festői kilátással a Balatonra, amelyek csak rád várnak!

igenyesferfi.hu17 órája

Lélegeztetőgépre került, altatásban tartják Bányai Gábor országgyűlési képviselőt

444.hu18 órája

A harmadik hullámot már nem bírja el a kereskedelem

agrotrend.hu18 órája

Kritikus fontosságú javítás a Windows 10-hez

itbusiness.hu19 órája