Kiemelt Hírek 2019. október 18.

Ilyen tiarát még nem láttál Katalin hercegné fején

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 18.
Vilmos felesége nem tiltakozott, amiért lefotózták. Bulvárösszefoglaló.

A meglehetősen szokatlan viseletben is vállalta a fotózást Katalin

Katalin hercegné fején a brit királyi család pazarabbnál pazarabb tiaráit láthattuk már az elmúlt években, ám olyan fejéket, amilyet a minap viselt Pakisztánban, még sohasem. Ha kíváncsi vagy a különleges viseletre, ebben e cikkben fotón és videón is megnézheted.

Megérkezett az első fotó Tóth Gabi és Krausz titokban megtartott esküvőjéről

Amikor tervezni kezdték a nagy napot, Tóth Gabi és Krausz Gábor egészen másképpen képzelte az egészet. Viszont az első esküvői képre nézve látszik rajtuk: minden úgy volt jó, ahogy történt.

Dér Heni és Zoltán Erika Casanova-klipjénél csak az azt gyalázó kommentek a jobbak

Fotó: Youtube

„Mikor bejött anyum, inkább átváltottam pornóra, mert az kevésbé cink.” Ebben a cikkben megnézheted a klippet, és elolvashatod a 10 legviccesebb nézői reakciót a rappesített retróslágerre.

Séfek Séfe: itt az első kieső

A Séfek Séfe versenyzői csak az ítéletre vártak, egyvalakinek ugyanis tegnap is ki kellett esnie. Ha érdekel, kitől vettek búcsút, olvasd el a lenti cikket.

Évekig küzdött gyerekért a „mirigyes” Sipos Tomi és párja

Az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja, Sipos Tamás és felesége, Linda évekig küzdöttek, hogy gyermekük szülessen, ám sokáig nem adatott meg nekik ez. Ezért vállalták a lombikprogramot. Emma már 6 éves, és ő a legnagyobb boldogságuk. Az alábbi cikkben elolvashatod, hogyan emlékszik vissza a zenész a korábbi küzdelmeikre.

Aurelio: Tudom, hogy Istennek terve van velem

Az egykori valóságshow-hős továbbra is hisz abban, hogy kiderül az ártatlansága. Az első fokon 4 év börtönt kapó Aurelio az alábbi cikkben elmondja, miért érzi mélységesen igazságtalannak az ellene hozott ítélet, és arról is beszél, mik töltik ki mostanában a mindennapjait.

Nem felejtik Vitray Tamást

MTI Fotó: Czimbal Gyula

Nem feledi első saját osztálya Vitray Tamást. A televíziózástól tavaly végleg visszavonult műsorvezető megható dolgot mesélt a volt tanítványairól.

Csalódott a Nyerő Páros első kieső párja

A modellpár úgy érzi, Fésűs Nellyék kiszúrtak velük. Csalódottságuknak az alábbi cikkben adnak hangot bővebben.

Csobot Adélék szerint több válságuk is volt Istenessel

Nem egy és nem két olyan helyzet volt, amikor azt mondtuk, hogy nem tudjuk folytatni egymással

– mondta a Nyerő Páros adásában Csobot Adél Istenes Bencével való kapcsolatáról. A műsorvezető hozzátette, hogy ennek nagy szerepe van abban, hogy elmentek a játékba. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Lekerül a képernyőről az RTL kedvelt sorozata

Lekerül a képernyőről az RTL Klub Jófiúk című sorozata. A széria kilencedik epizódja október 27-én vasárnap még a szokott időben adásba került, ezt követően azonban egy ideig nem érkezik újabb rész. Ha érdekel, mennyi ideig kell nélkülöznöd a sorozatot, olvasd el a lenti cikket.

Keresés az oldalon