Így tette tönkre a csongrádi bácsi élet a lottónyeremény

Startlap - Startlap
Videó az Egér úton talált gigantikus patkányról, a Kétfarkú Kutya Pártot pénzhamisítás miatt idézte be a NAV, Orbán Viktor lassan a közértbe is honvédségi repülővel jár. Hírösszefoglaló.

“Számomra átok volt a lottónyeremény” – 18 évesen nyert a mórahalmi férfi, aztán teljesen tönkrement az élete

1959-ben, amikor kétéves volt a lottó, a 24. játékhéten 124 köteg piros százast, 1 millió 240 ezer forintot nyertem, amit hatalmas csinnadrattával adtak át a helyi takarékban. A nyerőszámok 19, 51, 65, 84, 89 voltak. Június 2-án töltöttem be a 18-at, utána egy héttel nyertem…

Így kezdődik Szabó István története, aki ebben a cikkben elmeséli, hogyan vette el tőle a legszebb évtizedeit a hatalmas nyeremény

Videó: gigantikus döglött patkányt találtak az Egér úton

Hétfő reggel a budapesti Egér úton Kardos-Horváth János egy finoman szólva termetes patkány tetemére lett figyelmes. A zenész videóra vette a nem várt zsákmányt, és kifejtette véleményét az egyre inkább eldurvuló fővárosi patkányhelyzetről. A felvételért ide kattints.

Az adóhivatal pénzhamisítás miatt idézte be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökségét

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) „ismeretlen személy pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértési ügyében” idézte be a Kutya Párt elnökségét – közölte Kovács Gergely pártelnök. A NAV a párt egyik akciója után tett feljelentést, amire ők számítottak is, azonban mivel valójában nem történt pénzhamisítás – mondja Kovács Gergely – ezért a jogászuk szerint az adóhivatal nem nyerhet pert. 

A nyugdíjasok jobban teszik, ha semmi jóra nem számítanak

Fotó: Mario Tama/Getty Images

A következő években egyre jobban mélyül majd a bérek és nyugdíjak közötti szakadék, amelynek köszönhetően az idősek elszegényedése durva méreteket fog ölteni. Ezt mostanában nem először halljuk, ha azonban ide kattintasz, részletes magyarázatot olvashatsz a szomorú prognózis okáról, továbbá azt is megtudhatod, számokban kifejezve hogyan is néz ki a magyar nyugdíjasokra váró ínség.

B. Tibor kis híján halálra verte az élettársát, mert elküldték egy lovardából

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 41 éves B. Tibor ellen, aki 2011. június 7-én este félholtra verte barátnőjét, mivel kitették a szálláshelyéül szolgáló lovardából. Hogy pontosan hogyan bántalmazta a férfi az élettársát, és miért éppen az asszonyt vonta felelősségre a lovarda ügye miatt, valamint miért csak 8 évvel az eset után történt vádemelés, ebből a cikkből kiderül.

Szomorú napokra virradhat a debreceni BMW-gyár és a kecskeméti Mercedes-gyár

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kézjegyével ellátott követ tesz a kavicsokból kirakott Mercedes csillagba a Mercedes-Benz gyár új képzési központja alapkőletételi ünnepségén Kecskeméten 2017 szeptemberébben.  (MTI Fotó: Ujvári Sándor)

Gondok vannak a Daimlernél és a BMW-nél is, és már most látszik, hogy ezt bizony a német vállalatok magyarországi üzemei is megsínylik majd. Arról, mire számíthatnak a hazai gyárak, itt olvashatsz bővebben.

Orbán Viktor lassan a közértbe is honvédségi repülővel jár, amiről hangsúlyozzák, hogy nem kormánygép

Korábban rendszeresen használták kormányfői delegációk a menetrend szerinti járatokat. De a Honvédség számára vásárolt 2-2 Airbus A319, és Falcon F7X típusú utasszállító repülők nem kormánygépek. Vajon akkor melyiket választotta az idén Orbán Viktor minden alkalommal?Itt fényképes választ találsz a nagy kérdésre.

Nagyon jól ment az üzlet a püspökladányiak nagymama korú drogdílerének 

Fotó: Larry W. Smith/Getty Images

Miután a Püspökladányi Rendőrkapitányságot arról informálták, hogy egy 65 éves helyi asszony kábítószer-kereskedelemmel foglalkozik, a rendőrök nyomozni kezdtek, és nem akármit találtak a házkutatás során. Ha érdekel, mit foglaltak le a drognagymama otthonában, olvass tovább.

Varjú László keményen beszólt Orbánnak

A DK-s Varju László az ATV-ben fogalmazta meg erős kritikáját a hétfői Donald Trump – Orbán Viktor találkozóról, valamint a kormány nyugdíjpolitikájáról. Ha érdekel, hogyan ment neki Varjú Orbánnak, ezt a cikket olvasd el.

Ez is érdekelhet

képcím

Kásler elmondta, kiknek kellene felvenni a negyedik oltást

képcím

Árstop: megérkezett a hivatalos, pontosított rendelet, kiderült...

képcím

Hamarosan a központi időpontfoglalóban is regisztrálhatsz a...