Így pipiskedett Orbán Viktor Jakabos Zsuzsa mellett

Van, aki mellett még a miniszterelnök is lábujjhegyre áll. De vajon tényleg alacsony Orbán Viktor?

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-03 14:13

Fotó: Facebook

A 444.hu szúrta ki, hogy Jakabos Zsuzsanna olimpikon úszó kedd délután a Parlamentből posztolt, többek között egy olyan képet, ahol Orbán Viktorral pózolnak nevetve.

A kép jelentősége abban áll, hogy a miniszterelnök lábujjhegyen pipiskedik Jakabos mellett. A lap megjegyzi, hogy Orbán a Wikipédia szerint 174 centiméteres magasságnak örvend, míg Jakabos Zsuzsa 183 centiméter.

Közzétette: Zsuzsanna Jakabos (official) – 2018. október 2., kedd

Már korábban is felmerülhetett a húsbavágó kérdés, hogy vajon alacsony-e a mi miniszterelnökünk. Például a pár hónappal ezelőtti nadrágos divatbaki kapcsán az is kiderült, hogy Orbán jóval kisebb a Visegrádi Négyek többi vezetőjénél és Sebastian Kurz osztrák kancellárnál. A rendszerváltás óta eltelt időszak magyar kormányfői közül sajnos csak Gyurcsány Ferenc magasságát közli a Wikipédia: ő egy szép szál legény, 190 centiméterrel.

A Herczegseg kft. ingyen es bermentve vallalja a t. minelnok ur nadragjanak meretre igazitasat. 10-12 percre kene csupan nelkuloznie.Nem rohog, komoly!A szeretet es beke jegyeben.

Közzétette: Herczeg Zoltán – 2018. június 23., szombat

Persze az, hogy valaki vajon elég magas-e, egy szubjektív kérdés. Ha szeretnénk leegyszerűsíteni a dolgot, akkor az átlagmagasságot vehetjük alapul. Az OECD 2009-es utolsó, testmagasságot elemző vizsgálata szerint a magyar férfiak átlagmagassága 177 centiméter, amihez a miniszterelnöknek pontosan 3 centiméter hiányzik. De ahhoz például, hogy az óriáskerékre felengedjék, Orbán Viktor is elég nagyra nőtt.

Mai nap hírei

Az elektromos járművek véget vethetnek a kőolajkorszaknak

szimpatika.hu7 órája

Rábukkantak Jézus gyerekkori otthonára

hamuesgyemant.hu10 órája

Mi lesz veletek magyar-angol óvodák?

eletforma.hu12 órája

Vele tölti Jennifer Aniston a Hálaadást: fotójára több millió lájk érkezett

joy.hu13 órája

Jakab Péter: Orbán nem látja a kiutat a válságból

demokrata.hu13 órája

Északkeleten jönnek az első hópelyhek!

koponyeg.hu15 órája

Ulickaja: A történelemben először az egész bolygó beteg

konyvesmagazin.hu16 órája

A néppárti képviselő felhívta Deutsch Tamás figyelmét arra, hogy épp a jogállamiság a különbség az EU és a kommunista rendszer között

168ora.hu17 órája