Kiemelt Hírek 2020. november 17.

Így nézett Szorcsik Viki egy 25 évvel ezelőtti szépségversenyen

bubba Kiemelt Hírek 2020. november 17.
Szorcsik Viki régi képekkel nosztalgiázott, de közben Ördög Nóra kislánykorából is előkerült egy cuki fotó. Bulvárösszefoglaló.

Így nézett Szorcsik Viki egy 25 évvel ezelőtti szépségversenyen, Ördög Nóra pedig elképesztően cuki kislány volt

Szorcsik Viki az Instagramon nosztalgiázott egy 1995-ös Tina-címlappal, illetve a Nyár Szépe versenyen készült fotójával. A bejegyzésért ide kell kattintani.

És ha már egy népszerű műsorvezető korai képe a téma, Ördög Nóráról sem feledkezhetünk meg, akiről a nap folyamán előkerült egy jóval régebbi fotó. Íme.

Schmuck Andor 24 éves feleségéről: A világ leggyönyörűbb özvegye lesz és én erre nagyon büszke vagyok

A baloldali poltikus a Vacsorakirályban mesélt a nála 26 évvel fiatalabb feleségéhez fűződő kapcsolatáról. Erről van egy videó, itt.

Fördős Zé: Középiskolásként már hétvégente csapos voltam apu kocsmájában

Már gyerekként tudta, hogy a gasztronómia világában szeretne elhelyezkedni, és hiába volt az apja is vendéglátós, hosszú út vezetett az álmai megvalósításáig. Pályáját pohárszedőként kezdte, majd a 2008-as válság átmenetileg kettétörte a karrierjét. A siker ugródeszkája egy Index-címlap volt, és aztán hamar belejött a tévézésbe. Erre a linkre kattinva  egy nagyinterjút találsz Fördős Zével, amelyben életéről, kedvenc kajáiról, extrém sportról, vállalkozásról, apaságról és még sok másról beszél.

Ferenc pápa hivatalos Instagram-oldala erotikus fotót lájkolt

Fotó: MTI/EPA/Vatikáni Média

Amikor Natalia Garibottoa pornófilmek egyik fő kellékeként szolgáló diáklányruhába bújt, és pucsított egy nagyot, nem sejtette, hogy a Vatikán első emberének is elnyeri majd a tetszését. Márpedig a közösségi oldalakat aktívan használó reformer pápa oldaláról megérkezett a lájk. Fotó és további részletek itt.

Romlottak Majka vizsgálati eredményei – “Még minimum öt napig maradnom kell a kórházban”

A koronavírussal fertőzött rapper videós betegségnaplójának legfrissebb részében nem túl jó híreket közölt, de már Majka hangján is hallatszódik, hogy nincs jól. Ha érdekel a felvétel, akkor katt ide.

Bach Szilvia és Sebestyén Balázs vitáját kivágták az Álarcos Énekesből

Szerencsére a Sebestyén Balázs által éveken át keményen cikizett Bach Szilvia a Reggeli élő adásában elárulta, hogy mi az, amit nem láthattak a nézők. Mi történt? Innen kiderül.

Zimány Linda új melleket kapott

Amikor feloldották a vírus első hulláma idején elrendelt korlátozásokat, Britney Spears egykori magyar hasonmása azonnal a plasztikai sebészéhez sietett. De a vírus második körére is maradt bőven tennivaló, most éppen a mellimplantátumaival. Zimány komoly érvekkel támasztotta alá az újabb beavatkozás szükségességét. Bővebben.

Való Világ: Virág szereti az aputestet, Daninak 65 másodperc kellett, hogy megértse, mi az a kilincs, Merci “távolsági tartást” követel

Sajnos folytatódik a Való Világ, ezért most egy kicsit mi is könyékig süppedünk a műsorba, ugyanakkor kiválogattuk a legizgalmasabb dolgokat. Elsőként ezt az interjút ajánlanánk VV Virággal, aki főleg az idősebb férfiakat, a bulizást, és David Beckhamet tünteti ki odaadó figyelmével. Aztán itt van nekünk VV Dani, akinek már a villába való bejutás is jelentős fizikai kihívást nyújtott. Dani és a kilincs közjátékáról erre a linkre kattintva találsz videót. Végül következzék VV Merci, aki az ajtókkal simán elbánik, de a jogi szaknyelv már nem az erőssége, mégis próbálkozik vele. Merci videója ebben a cikkben elérhető.

Varga Viktor: Irtózatos szörnyűségeket kapok, undorítónak találnak és rühellnek

Varga Viktor megosztó személyiség, nincs abban nagy meglepetés, hogy sokan nem kedvelik őt. Az viszont, amit a Breaking stúdiójában mondott a személyét övező utálatról, egészen elszomorító. Bővebben.

Katy Perry magyar tervező ruhájába bújt

Fotó: MTI/EPA/Scott Barbour

A világhírű amerikai énekesnő az American Idol felvételére választott egy magyar kreációt. Fotó és további részletek itt.

Keresés az oldalon