Így néz ki most a Vad Angyal

Ma 41 éves Natalia Oreiro.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-19 01:59

Nehéz elhinni, de már 20 éve mutatták be a népszerű argentin telenovellát, a Vad angyalt.

A sorozat főhősnőjét, Milagrost Natalia Oreiro alakította, aki annyira népszerű volt hazánkban, hogy még Lagzi Lajcsi is meghívta Dáridó című műsorába. A színésznőnek is emlékezetes lehetett a magyarországi fellépés, mivel egy pulikutyával lepte meg őt a műsor.

Az uruguayi származású Natalia Oreiro ma lett 41 éves, egy gyermek édesanyja. Nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként is szép karriert tudhat maga mögött.

Színészi tanulmányait már nyolcévesen kezdte, tulajdonképpen az élete forgatásokból, utazásokból, stúdiófelvételekből, promóciókból áll.

Tizenévesen gyerekszínészkedett és több mint 30 reklámban szerepelt. Tizenhét éves korában kapott egy szerepel egy szappanoperában, ezután pedig megállíthatatlanul jöttek a nagyobb sorozatszerepek számára. Stílszerűen a Híresek és gazdagok cíművel lett igazán híres és talán gazdag is.

1998-ban adta ki első lemezét Natalia Oreiro címmel, mely az egész világon sikeres volt, Magyarországon is platinalemez lett.

Ebben az évben forgatták a Vad Angyal sorozatot is, melyért két egymást követő évben is Martin Fierro díjra jelölték a legjobb drámai színésznő kategóriában. 60 országban vetítették.

Nem nagyon lehet mást mondani Natalia karrierjére, mint siker, siker, siker: lemezek, turnék, sorozatok, díjak, a közönség szeretete… Rajongóinkat az sem volt probléma, hogy az anyanyelvük különbözik Nataliaétól, sok fiatal azért választotta tanulmányai során a spanyol nyelvet, hogy kommunikálni tudjanak a színésznővel, aki állítólag gyorsan válaszolt is ezekre.

2001-ben megtalálta élete nagy szerelmét egy argentin rock zenész, Ricardo Mollo személyében, akihez nagy titoktartás közepette 2001-ben feleségül ment.

 

Így néz ki most Natalia Oreiro:

Fotó: Vyacheslav ProkofyevTASS via Getty Images
Fotó: Vyacheslav ProkofyevTASS via Getty Images
Fotó: Juan Naharro Gimenez/Getty Images
Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

 

Forrás: Wikipedia

Mai nap hírei

Fél nap alatt védettséget adhat a koronavírus ellen egy új magyar gyógyszer

168ora.hu11 órája

Mesés vagyon, ezt hagyta örökösére Pécsi Ildikó

metropol.hu12 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu13 órája

Erős gyengülést mutatott reggel a forint

tozsdeforum.hu13 órája

Ezzel a Youtube funkcióval rengeteg új videót fedezhetsz fel!

digitalhungary.hu15 órája

Újabb adag havazás jön

agroinform.hu16 órája

Többet számít, hogy reggel vagy este sportolsz, mint gondolnád

she.life.hu17 órája

Ben Affleck újabb fotóján nevetnek az internetezők: mi van vele?

joy.hu18 órája