Így néz ki most a 85 éves Sophia Loren

Startlap - Startlap
Bár kislánykorában sokan csúfolták, amint nővé érett, egész Olaszország a lábai előtt hevert. Sophia Loren 85 éves lett. Bulvárösszefogaló.

Az olasz díva ma is gyönyörű

A világhírű színésznő, Sophia Loren Sofia Villani Scicolone néven látta meg a napvilágot Nápoly egyik szegénynegyedében. Bár kislánykorában sokan csúfolták, amint nővé érett, egész Olaszország a lábai előtt hevert. Az olasz film egyik legnagyobb csillaga 85. születésnapját ünnepli pénteken. Ha kíváncsi vagy, hogyan néz ki ma a színésznő, erre a linkre kattints.

Életveszélyes állapotban Gábor, a Love Island-játékos

Gábornak napok óta fájt a karja. Bár kezdetben izomszakadásra gyanakodtak, kiderült: sokkal súlyosabb problémával kell megküzdenie a Love Island 25 éves játékosának. Ha kíváncsi vagy, miért kellett feladnia versenyt, és miért kell sürgősen megműteni, olvasd el a lenti cikket.

Hova tűnt a Nagy Ő? Megmutatjuk!

Smagpix.com / TV2 / press.tv2.hu

Nem fog az idő a 80-as, 90-es évek hazai teniszcsillagán, Noszály Sándoron. Az egykori olimpikon és Davis-kupa-játékos profi pályafutását a 2000-es évek elején fejezte be. Noszály jelenleg Amerikában él. Ha az is érdekel, miből, az alábbi cikk választ ad a kérdésre.

L.L. Junior a temetőbe szervezte a láthatást, Hopp Csilla a kisfia sírjánál találkozhatott Lacikával

Jelenleg L.L. Juniortól függ, mikor láthatja a nagyobbik fia az édesanyját. Hopp Csilla ezért gondolkodás nélkül ment, amikor a zenész a temetőbe szervezte a láthatást. A bizarr fejlemény részleteit az alábbi cikkben találod.

Janicsák Veca szavait kisípolták

Elegem van abból, hogy egy ostoba … kell vitatkoznom a semmiről!

Az énekesnő szájából elhangzott, Gáspár Evelint „méltató” fenti mondat kipontozott részét az Ázsia Expressz műsorkészítői kisípolták, de végül kitudódott, mit mondott Veca. Mi a világért sem szeretnénk leírni a kifejezést, akit érdekel, olvassa el a lenti cikket.

Vasvári Vivienre újra rátalált a szerelem?

Valaki egy igazán romantikus meglepetéssel kedveskedett Vasvári Viviennek, aki nemrégiben szakított a férjével, Fecsóval. A Facebookon posztolt fotó tanúsága szerint a meglepetés hihetetlen romantikus volt. Ha érdekel, alább te is megnézheted.

Szulák Andrea ártatlan fotót posztolt, de volt aki ebbe is bele tudott kötni

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Néhányan egészen meglepően reagáltak Szulák Andrea fogyására, pedig nem is ezzel kapcsolatban osztotta meg a a fotót. A képet és a furcsa reakciókat a lenti cikkben találod.

Ördög Nóra megmutatta a ruhát, amiben megkérték a kezét és amiben szülni ment

A műsorvezető megmutatta ruhatára legmeghatározóbb darabjait és az is kiderült, hogy elég nagy gyűjtögető. Részletek az alábbi videóban.

46 nyelven énekel Katja, a Sztárban sztár leszek! versenyzője

A kétgyermekes édesanyának, aki korábbi szerelmei miatt beszél számtalan nyelven, nagy álma, hogy megnyerje a Sztárban sztár leszek! című műsort. Katjáról a lenti cikkből tudhatsz meg többet.

Lagzi Lajcsi elfáradt

A mulatóssztár – aki már belefáradt a bírósági tárgyalásokba – meglepő kijelentést tett. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár elmondta, mire hajlandó, hogy lezáruljon végre a bírósági ügye. A részletekért kattints a lenti linkre.

Ez is érdekelhet

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, börtönbe...