Kiemelt Hírek 2021. április 22.

Így jött össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Startlap Kiemelt Hírek 2021. április 22.
Egy forrás szerint "árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást". Bulvárösszefoglaló.

Így jött össze Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Szerda este a Bors számolt be először arról, hogy a csütörtöki Hot! magazin címlapja erős lesz: Mészáros Lőrinc megkérte Várkonyi Andrea kezét, a tévés pedig igent mondott – így azt sem titkolják tovább a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. Részletek.

Régen láttuk így: Kate Hudson megmutatta magát bikiniben

Már a 42. szülinapját ünnepelte a napokban, most azonban azt is megmutatta, hogy idén nyáron is feszes bikinitesttel készül a nyárra, íme

Ákos: Van egy nagyon erőszakos ideológia, ami a gyerekeinkre is rányomul

MTI/Koszticsák Szilárd

Kovács Ákos a PestiTV-n tűnt fel nemrég, ahol a Politika Hobbista című műsor vendége volt. A család fontosságáról is beszélt, mint mondja, komoly kihívások elé néznek a feleségével. Ha érdekel, mire gondolt konkrétan a zenész, innen kiderül.

Ételre sincs pénze a Drága örökösök sztárjának

A Drága örökösök Szlávenjét mindenki imádta – a karakter megtestesítője, Molnár Gusztáv is egy rendkívül szórakoztató figura. Az elmúlt egy évben azonban neki is kijutott a hullámvölgyekből, most pedig már ott tart, hogy a napi betevő megvétele is nehézkes számára. A színész a közösségi oldalán kért segítséget. Részletek.

Blikk: Az ügyészség perújítást kér Lovasi András autóbalesete ügyében

Ha érdekel, hogy mi indokolhatja a perújítást és ez milyen következményekkel járhat, ebből a cikkből kiderül, mint ahogy az is, hogyan fogadta a hírt a zenész.

John Travolta felidézte, hogy kérte fel táncolni Diana hercegnét a Fehér Házban

Az Esquire Mexico nevű magazinnak adott interjút John Travolta, aki az 1985-ös évéről is mesélt: ekkor történt meg, hogy Ronald Reagan és a first lady, Nancy Reagan partit rendeztek, melyre őt is meghívták. Ott pedig táncolnia kellett, méghozzá Diana hercegnével. Az ikonikus pillanat felidézését itt olvashatod el.

Már negyvenes férfiak a Dallas egykori gyereksztárjai, akik Jockey és Bobby fiait alakították

CBS Photo Archive/Getty Images

Emlékszel még Jockey és Samantha, illetve Bobby és Pamela fiaira a Dallasból? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy néznek ki ma Johnny és Christopher Ewing megformálói.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban? Az itt bemutatott fotók alapján eldöntheted.

Követhetetlen, hány gyerek apja Jack Nicholson

84 év nagy idő, tele fontos pillanatokkal mind a filmvásznon, mind a magánéletben – ezeket gyűjtötték össze egy cikkben a mai szülinapos, Jack Nicholson életéből. Részletek.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter összeköltöztek

Több mint fél éve alkot egy párt Nádai Anikó és Hajmásy Péter, és bár még egymásnak sem mondták ki, gyakorlatilag már összeköltöztek és együtt csinosítgatják Anikó lakását. Minderről itt mesél Anikó.

Keresés az oldalon