Így ért véget a Jóban Rosszban 17 év után, kiakadtak a nézők

Startlap - Startlap
Kicsit a Szomszédok zárójelenetét idézték az utolsó pillanatok, egy kis szerelemmel vegyítve, többek szerint botrányos eredménnyel. Bulvárösszefoglaló.

Így ért véget a Jóban Rosszban 17 év után, kiakadtak a nézők

A Barátok közt hagyományait követő kórházas sorozat a SuperTV2 képernyőjén búcsúzott utolsó epizódjával, amelyben már minden történetszálat elvarrtak a készítők. A sorozat Facebook-oldala alapján úgy tűnik, a befejezéssel nem sikerült általános tetszést aratni, többen botrányosnak, semmilyennek nevezték a látottakat. Bővebben.

Gyuricza Dóra új képet posztolt kisbabájáról, Rácz Jenő megszólalt a korai szülésről

A séf és szerelme kisbabája a vártnál előbb érkezett, olyannyira, hogy az egész magánkórházat csak miattuk nyitották ki. Rácz Jenő az RTL Klubnak mesélte el, hogyan történt a szülés, Gyuricza Dóra pedig egy aranyos fényképet mutatott és üzent a követőinek. A fotóért ide, a beszámolóért pedig ide kell kattintani.

Révész Sándor elhagyhatta a kórházat

Legújabb képein már rövidnadrágban, boldogan integet a kórház teraszáról, majd saját lábán, bot nélkül távozott Révész Sándor. Hazafelé pedig medvehagymát szedni is megállt. A Piramis és a Generál egykori énekese néhány héttel ezelőtt kapott sztrókot. Fotók és további részletek itt.

Steven Seagal Moszkvában, Putyin szövetségeseivel ünnepelte 70. születésnapját

Sasha Mordovets/Getty Images

A kerek évfordulón több olyan személy jelen volt, akik szerepelnek az Európai Unió szankciós listáján. A korábban elnöki rendelettel orosz állampolgárságot kapott Segal beszédet is mondott, amelyben Putyint éltette, s az egybegyűltekre családtagjaiként hivatkozott. Bővebben.

Tóth Gabi református énekkel ünnepli Nagypénteket

Ne bántsátok és ne gúnyoljátok azokat, akik saját hitüket vállalják! Azokon, akiken gúnyolódtok, vicc tárgyává tesztek, értetek is imádkoznak, hogy megtaláljátok a lelki békét

– nyilatkozta korábban az énekesnő. Tóth Gabi húsvéti posztja itt nézegethető.

Jakupcsek Gabriella több mint 3 millióval távozott a Szerencsekerékből

A műsorvezető sorozatos szerencséjének köszönhetően nem csak megtarthatta a játék során összegyűjtött egymillió forintját, de még meg is triplázta azt az utolsó pillanatban. Jakupcsek azt mondja, a nyereményből jótékonykodni is tervez. Erre a linkre kattintva visszanézheted a nyerő szériát.

Harry és Meghan 2 év után meglátogatták a királynőt

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry herceg felesége még apósa, Fülöp herceg halála idején sem jelent meg az Egyesült Királyságban, és férje is szinte alig látott hazai földet 2020 óta. Akkor miért jönnek éppen most? Ebből a cikkből kiderül.

(Címlapkép: Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu)

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak