Kiemelt Hírek 2021. április 12.

Igaly Diána a kórházból küldött utolsó sms-ében még azt írta volt csapattársának, hogy minden rendben lesz

Startlap Kiemelt Hírek 2021. április 12.
Vasvári Erzsébet hiába válaszolt koronavírusos barátjának, ezt már nem követte újabb üzenet. Bulvárösszefoglaló.

Igaly Diána a kórházból küldött utolsó sms-ében még azt írta volt csapattársának, hogy minden rendben lesz

Vasvári Erzsébet50 éve ismerte az 56 éves korában koronavírusban elhunyt olimpiai bajnokot, együtt világraszóló sikereket értek el a sportlövészet terén, és az elmúlt hetekben is egy nagy projekten dolgoztak. Vasvári hiába válaszolt, ezt már nem követte újabb üzenet barátjától. Bővebben.

Baranyi Lászlónak vérrögök maradtak a tüdejében a koronavírus után, a szobában gyalogolva edz

Família Kft. nagypapáját alakító 93 éves színművész szerencsére már nem a kórházban, hanem otthon gyógyul, de a betegség drámai változásokat idézett elő a szervezetében. Baranyi László ennek ellenére máris egy izgalmas projekten dolgozik. További információkért katt ide.

Koncz Gábor szerint csak a 3 sírásó lesz ott a temetésén

A 82 éves A Kossuth-díjas színművész egyre jobban foglalkoztatja a halál gondolata, és nagyon szomorú temetést képzel magának. Minderről ebben a cikkben mesél.

A Keresztanyu Zénójából apa, ezért Hadas Krisztából nagymama lesz

A sorozatban Török Zénó rendőrt alakító 29 éves színész, Dóra Béla és Hadas Kriszta lánya, Kakuk Sára egy párt alkotnak, és a hétvégén bejelentették, hogy érkezik a baba. Hadas Kriszta lelkendezve posztolt ki egy csomó fényképet az érintettekről – már látszik a pocak is -, és megköszönte, hogy 50 évesen nagymama lehet. Fotók és további részletek itt.

A terhes Mihalik Enikő megmutatta, ahogy teljesen pucéran sétál a kertben

Fotó: Dominique Charriau/WireImage

A világhírű magyar modell fényképe alatt kitört egy kisebb botrány, pedig ugyan valóban nincs rajta ruha, és teljes valójában látható a képen, egy kifejezetten visszafogott fotóról van szó. Íme.

Rózsa György 60 év után megtalálta első szerelmét: “Amióta felhívtam, rendszeresen beszélgetünk”

Annak idején a Városligetben ismerkedtek meg egymással, és egy véletlennek köszönhetően sikerült újra felvenniük a kapcsolatot. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, akkor itt folytasd az olvasást.

Győrfi Pál hamburgerről szavalt verset a költészet napján

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem véletlenül választotta Aranyosi Ervin szokatlan költeményét. Videó.

Mádai Vivien kiköltözött a férjével közös álomotthonból, kisfiával kettesben kezd új életet 

A Mokka műsorvezetője hét év után válik fogorvos férjétől, jó ismerőse szerint mindez nem megy neki könnyedén. Még a hétvégi 32. születésnapjáról is egy szomorkás fényképpel adott hírt. Részletek itt.

“Olyan érzés, mint Kelet-Európa 40 éve” – kiborultak a britek a BBC-re Fülöp miatt

Antal Józsefhalála napját idézte a szigetország három közszolgálati csatornájának műsora. Akkora panaszáradat volt a válasz, hogy a televízió kénytelen volt egy külön oldalt létrehozni erre a célra. Mi történt? Innen kiderül.

Fotó: Jeff Spicer/Getty Images

Mindeközben azért Londont elárasztották virágokkal, hogy az élete 100. évében elhunyt hercegre emlékezzenek. Erre a linkre kattintva fotókon nézheted meg a csokrokba öntött országos gyászt.

Lagzi Lajcsi táplálékkiegészítőkkel fog foglalkozni, hogy a járvány miatt megszorult kollégáinak segítsen

A trombitás új cégének indulásában 10 művész közreműködik, akik – mondja Galambos Lajos – százmillióktól estek el az elmúlt időszakban. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keresés az oldalon