Idén karácsonykor Koltai Róberttől zokoghatunk a Telekom jóvoltából

Startlap - Startlap
Másfél perc, és te is sírni fogsz. A Magyar Telekom nyerte meg a Deutsche Telekom reklámfilm pályázatát, a nagypapát alakító Koltait 9 országban sugározzák majd. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/Telekom HU

Idén karácsonykor Koltai Róberttől zokoghatunk a Telekom jóvoltából

A Magyar Telekom nyerte meg a Deutsche Telekom reklámfilm pályázatát, a nagypapát alakító Koltait 9 országban sugározzák majd. A cég közleménye szerint a tavalyi karácsonyból hiányzó “szokásos varázslatot” szerették volna visszahozni az idei évre, és az a helyzet, hogy ez – amennyiben az ajándék mobilnetről szóló kommentárt figyelmen kívül tudjuk hagyni – valóban sikerült, eléggé megható lett a kisfilm. Íme.

Fásy Ádám: Tudtam, hogy meg fog halni a fiam

A zenész Hajdú Péter vendégeként mesélt 18 évesen elhunyt fiáról, szívinfarktusáról és arról, mi történt Zámbó Jimmy utolsó éjszakáján, amit Fásy Ádámmal töltött. Videó.

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: “Csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Hétfő óta kapható Várkonyi Andrea könyve, amit már a megjelenése előtt roppant érdeklődés övezett. Úgy látszik, a nagy izgalmak nem voltak hiábavalók, a pszichológus/műsorvezető nem várt részletekbe avatja be lelkes olvasóit házassága intim kulisszatitkairól. Részletek.

A Scorpions frontembere nyilvános videóüzenetet küldött a kórházban fekvő Kóbor Jánosnak

Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Klaus Meine a magyar sajtón keresztül vette fel a kapcsolatot az Omega frontemberével. A két együttes a hetvenes évek óta szoros kapcsolatot ápol. Bővebben.

Tóth Vera meglepő vallomása húgáról: “Olyan, mint egy ketyegő bomba”

Amikor Hajdú Péter arról faggatta a népnemzeti irányzatra váltó Tóth Gabi nővérét, hogy vajon húga akkor is megsértődik-e, ha ő hibázott, és ezt közlik vele, Tóth Vera elég gyorsan vágta rá, hogy igen. A Tóth Gabi lelki életéről fecsegő Tóth Veráért ide kell kattintani.

Köllő Babett: Én Majkához képest csóró vagyok

Izgalmas beszélgetés bontakozott ki a Sztárban Sztár leszek! döntőjében a zsűritagok között, miután Tilla felvetette, hogy 10 millió forintot fognak az este folyamán kiosztani. Videó.

Sztárban Sztár leszek!: Csiszár István lett a győztes, a zsűri el volt ájulva az előadásától

Freddie Mercury I Want to Break Free című számát adta elő, az ítészek egyöntetű véleménye szerint mintha a valódi Freddy Mercury jelent volna meg a színpadon, akinek személyét nem eljátszotta, hanem megértette. Köllő Babett egyenesen közölte, hogy leborul Csiszár István tehetsége előtt. Videó.

Pankrátor lett Amerikában az Exatlonban megismert Szabó Franciska

A fehérneműs birkózás “nagyon sok embert vonz be” – mesélte Franciska, aki a műsor óta eltelt időszaka kemény részleteitől sem kímélte meg hallgatóságát.

Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadások lettek volna

– fogalmazott. Ha érdekel, mi történt Szabó Franciskával, és egyáltalán, milyen ez a női pankráció a tengerentúlon, akkor mindenképpen kattints ide.

Deutsch Anita ismét beugrott férje mellé a parkettre, pofon helyett csókra

Egy végső színpadias közjátékot csempészett a Dancing with the Stars műsorába Kinizsi Ottó és Deutsch Anita, akik még a széria egyik korai adásában indították a közös játékukat a pofozkodó feleséggel. Az utolsó adásra megérhetett a békülés, habár itt is egy féltékenységi jelenet volt a fókuszban. Az előadást itt lehet megtekinteni.

Gyászol a brit királyi család

Anwar Hussein/WireImage

A hírek szerint a koronavírussal is összefüggésben lehet a haláleset, amely Eugénia hercegnő, II. Erzsébet és Fülöp unokájának családjában történt. További információk itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Orbán Viktort feljelentették egy Sinopharmmal oltott édesanya...