Horvátországban felfüggesztik a lakosság oltását

Startlap - Startlap
Váratlan bejelentést érkezett a szomszédból a koronavírus elleni vakcinák véges mennyisége miatt. Esti hírösszefoglaló.

Horvátországban egy időre leállítják a lakosság oltását

Mindezt Krunoslav Capak, a horvát közegészségügyi intézet (HZJZ) igazgatója közölte, aki hozzátette: akik megkapták már a kétadagos vakcina első oltását, azok természetesen a másodikkal is számolhatnak. Ide kattintva kiderül, a vakcinahiány milyen változásokat is okozott. 

Népszava: mégsem tesztelik magyarokon az orosz vakcinát

Fotó: Getty Images

Nem a magyar vizsgálatok alapján adták ki hazánkban az engedélyt az orosz vakcinára, írja a napilap. Részletek

Jóval több, mint 10 milliárdos állami támogatást kapott Mészáros szállodalánca

Miközben gyakorlatilag mélyrepülésben van a magyar turisztika, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels rengeteg segítség kapott az államtól. A pontos szám innen érhető el. 

19 államtitkár kapott egyhavi fizetésnek megfelelő jutalmat tavaly

2020-ban összesen 19 államtitkár kapott motivációs elismerést, vagyis plusz egyhavi fizetést munkája jutalmaként, 58 államtitkár pedig kimaradt a pénzosztásból. A sikeresek listáját itt lehet elérni. 

Itt vannak a középiskolai felvételi feladatsorai és megoldásai

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a négyosztályos a középiskolai felvételi matematika és magyar nyelv feladatsorait, és a megoldásait. Részletek

Oroszország szerte tüntetnek Navalnij mellett

A hatóságok már megelőző intézkedéseket is tettek a tiltakozások megakadályozására, Navalnij több támogatóját és társát ideiglenes őrizetbe vették, köztük Kira Jarmist, Navalnij szóvivőjét is. Bővebben

Meghalt a legendás amerikai tévés, Larry King

King többek között 25 éven keresztül vezette a CNN-en a “Larry King Live” című műsorát, amelyben elnökjelölteket, hírességeket, filmsztárokat, sportolókat, de hétköznapi embereket is meginterjúvolt. Részletek.

Kétmilliót csaltak ki az unokázós csalók, utána jött a grandiózus pofára esés

Fotó: Getty Images

Egy 72 éves idős győri férfit hívott fel a délutáni órákban egy nő sírós hangon – a lányának kiadva magát – még január 22-én. Elpanaszolt neki egy kitalált történetet, mely szerint autóbalesetet szenvedett, és a rendőrök csak úgy engedik el, ha több millió forintot helyez el náluk letétbe.  A nyugdíjas át is adta a pénzt egy megnevezett személynek, csakhogy ezután jött az a csavar, amire a pofátlan szélhámosok nem is számítottak. A teljes sztori videóval együtt itt érhető el. 

Elkapták a szerdai késelés résztvevőit

Letartóztatta a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a két férfit, akit a szerda esti, Ferencvárosban történt halálos késeléssel gyanúsítanak.Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Hvg.hu: jelek, hogy válik Mészáros Lőrinc lánya

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt