Holtan találták Petics Kristófot, a 2016-os X-Faktor énekesét

Startlap - Startlap
A zenész testére egy tóban bukkantak rá. Bulvárösszefoglaló.

Holtan találták Petics Kristófot, a 2016-os X-Faktor énekesét

A zenész testére egy tóban bukkantak rá. Petics zenekarának egyik tagja nyilatkozott a hírről. A halálesetről itt írnak bővebben.

Szinetár Dóra vallomása: sírógörcsöt kapott, amikor megmondták neki, hogy kisfia Down-szindrómás 

A színésznő felidézte, hogyan élte meg az orvosi szakvéleményt, és arról is beszélt, miért bízik benne, hogy Benji kigyógyulhat a betegségből. A kisfiú ugyanis a Down-szindróma egyik speciális esetébe tartozik. Ha kíváncsi vagy Szinetár Dóra nyilatkozatára, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Ennyi egy élet” – Megszólalt a váratlanul elhunyt magyar kosaraslegenda fia

A 48 évesen meghalt 149-szeres válogatott Sitku Ernő az NB I B-ben szereplő Nyíregyháza szakmai igazgatójaként dolgozott. Ennél a csapatnál játszik fia, Márton, aki megrendülten beszélt apja halálának körülményeiről. A folytatásért ide kattints.

Anglia nem kell, csak a pénz: Harryék 18 milliárdba kerültek eddig a briteknek, és most is fizetnek nekik

Norman Baker, Kelet-Sussex korábbi liberális demokrata képviselője egy tanulmány nyomán kiszámolta, mennyibe került az angol adófizetőknek Harry herceg és Meghan Markle ellátása. Baker azt is közölte, milyen tételekre költötték a tetemes összeget, és Meghan Markle ékszergyűjteményére külön kitért, nagy felháborodással. A helyzet kínosságát fokozza, hogy a szigetországból távozó pár jelenleg is brutális “tartásdíjat” kap Károlytól, és a számukra felújított, majd váratlanul elhagyott angliai ház tatarozási költségeit 25 év alatt tervezik visszafizetni. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Szegény Elon Musknak át kellett neveznie X Æ A-12-nek keresztelt elsőszülöttjét, de a szétcikizés továbbra is garantált

Elon Musk és Grimes, a kis X Æ A-12 szülei. (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Régóta vita tárgyát képezi, hogy vajon a PayPal, a SpaceX, és a Tesla atyjának elmeállapotával minden rendben van-e. A dilemmát nem csillapította a tény, hogy a május elején született gyermeke a gyönyörűen csengő X Æ A-12 nevet kapta, amelyről még a szülők sem tudják, hogyan kellene kiejteni. A törvények azonban közbeszóltak, de a helyzet sajnos nem lett jobb. Részletek itt.

“Egy hét múlva próbálják ébreszteni az altatásból” – Czibók László barátnője videós helyzetjelentést adott

Az Éjjel-nappal Budapestben megismert, azóta vloggerkedő tevékenykedő Czibók László nemrégiben kapott agyvérzést. Állapotáról barátnője, Georgina videón számolt be. A felvételt és a további részleteket erre a linkre kattintva találod.

Gáspár Győző nagy nehezen eladta a házat, ahol a Győzike Show-t forgatták, jóval áron alul

Győzike már évek óta szabadult volna a háztól, amit végül már eleve jóval olcsóbban hirdetett, majd még engedett is az árból. A témáról ebben a cikkben beszél, ahol azt is elmondja, mire költik a pénzt.

Kovács Dóra megmutatta sokáig titkolt szerelmét

Az Éjjel-Nappal Budapest amatőr színésznője több év után szakított volt kollégájával, és azóta már sokszor beszélt új párjáról, de eddig nem mutatta meg, kiről van szó. Most viszont posztolt egy közös fotót, íme.

A Viva TV elfeledett műsorvezetői akkor és most: meglepő nevek, retro felvételek

2018 végén itthon és Németországban is megszűnt a Viva TV. Pedig a csatorna komoly múltra tekint vissza, már a ’90-es években is működött, igaz, akkor még Z+ volt a neve. Azt alighanem mindenki tudja, hogy itt indult el Lilu és Balázs karrierje. De egy csomó olyan ember dolgozott annak idején a náluk, akik vagy teljesen eltűntek a közéletből, vagy olyannyira más életük van most, hogy ki nem találnánk a vivás múltjukat. Ha szeretnél egy kicsit nosztalgiázni, akkor kattints ide, ahol régi és új felvételekkel mutatják be a Viva TV és a munkatársak múltját és jelenét.

Ő Padmanabh Singh, a 21 éves indiai király, aki tiszteli a hagyományokat, szabadidejében mégis divatbemutatókon modellkedik, Reese Whiterspoon lányával bálozik, és nem tartja természetesnek kivételes helyzetét

Padmanabh Singh családi palotája. (Fotó: Himanshu Vyas/Hindustan Times via Getty Images)

Padmanabh Singh 1998. július 12-én született az egykori Dzsaipur, ma Rajasthan állam királyi családjának tagjaként. A címeitől megfogsztott korábbi maharadzsa unokája hivatalosan már nem lett király, de alapvetően úgy kezelik, mintha az lenne. Ezért a keresztapja Erzsébet királynő férje, Károly herceg, akit Padmanabh élete egyik legfontosabb figurájának tart. A milliárdos ifjút azért tisztelik hazájában, mert ragaszkodik a hagyományokhoz, ennek fényében még érdekesebb, hogy amúgy milyen életet él. A családi palotát például feltette az Airbnb oldalára, rendszeresen modellkedik, és Hollywood is felfigyelt rá.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...