Hódi Pamela arca lebénult a botoxtól

Michael Schumachert titokban Párizsba szállították kórházi kezelésre. L.L. Junior volt felesége csak videón láthatja kisfiát. Berki Krisztián hatalmas összeget fektetett be Cipruson. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-10 13:17

Forrás: YouTube/ tv2Babavilag

Hódi Pamelának lebénult az arca a botoxtól

Hódi Pamela kissé sokkolta a többieket, amikor az Ázsia Expressz egyik feladata során képtelen volt összeráncolni a homlokát. Muszáj volt beismernie, hogy botoxolt. Az igazán különös az egészben az, ahogy ezek után a kezelésről beszélt. Hódi elmélkedését a botoxról ebben a cikkben olvashatod.

Michael Schumachert titokban Párizsba szállították kórházi kezelésre

Fotó: Robert Cianflone/Getty Images

A Le Parisien értesülései szerint a közel hat évvel ezelőtt fejsérülést szenvedett Michael Schumachert hétfő délután a párizsi Pompidou kórházba vitték, ahol Philippe Menasche francia sebész úttörő eljárással próbál segíteni az állapotán. A kezelésről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

L.L. Junior volt felesége csak videón láthatja kisfiát

A temetés óta javult a viszony L.L. Junior és volt felesége között, de H. Csilla még mindig csak videón láthatja nagyobbik gyermekét – derült ki többek között az asszony ügyvédjének nyilatkozatából. A részletek itt találhatók.

Berki Krisztián nem szerénykedett, hanem közölte, mennyi pénzt fektetett be Cipruson

A főpolgármesteri babérokra törő Berki Krisztián új műsorában nyíltan megmondta, mennyi pénzt fektetett be a ciprusi apartmanbizniszbe, és azt is kifejtette, miért jó ez neki. Ha kíváncsi vagy az összegre, és arra, mit mesélt Berki az új üzletről, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sarolta hercegnő vicces óvodai beceneve az iskolában is rajta ragadhat

Fotó: Pool/Max Mumby/Getty Images

Sarolta hercegnő is megkezde az iskolát a múlt héten, és ennek kapcsán megindult a találgatás, hogy vajon oda is elkíséri-e az oviban ráragadt vicces beceneve, amit a viselkedése miatt kapott.

Molnár Anikónak a neve sem hangzott el Bochkor szájából, de rögtön magára vette a beszólását, és dühödten reagált

Bochkor Gábor a minap egy interjú keretében volt párkapcsolatairól beszélt, és közölte, hogy felháborítónak tartja, amikor az exei az ő nevét felhasználva próbálnak címlapra jutni. Nevet nem említett Bochkor, Molnár Anikó viszont rögtön egy dühös üzenetben reagált a hírre közösségi oldalán.

Vasvári Viven elárulta, hogy viseli a válást ő és a gyerekek

A múlt héten jelentette be a luxusfeleség, hogy válik Fecsótól. Azóta a témát nagy érdeklődés övezi, Vasvári az Instán válaszolt több kérdésre.

Kelemen Anna pucéran próbálja izgalmasabbá tenni a választásokat

Már nem lepődünk meg azon, amikor Kelemen Anna belibben a politika világába, hiszen legutóbb az is felmerült, hogy a “szeretkezz, ne háboruzz” mottó égisze alatt függetlenként indul. Ettől függetlenül mindenkinek meleg szívvel ajánljuk, hogy tekintse meg Annácska mostani próbálkozását is, ugyanis éppen pucéran buzdít egy játékra, amellyel izgalmat csempészne az önkormányzati választásba. A folytatásért ezt a cikket nézd meg.

Babát vár Petrik Andrea, a Kincsem női főszereplője

Orlando Bloom bevalott valami különösen bizalmasat, amit egy férfi sosem szokott

Fotó: Rich Fury/Getty Images

Talán te is emlékszel még azokra a fotókra, amelyek Orlando Bloomról és Katy Perryről készültek SUP-ozás közben, és finoman szólva sokat mutattak a színészből. Ezeknek a fényképeknek a kapcsán árult el Bloom valami egészen megdöbbentőt.