Hódi Pamela arca lebénult a botoxtól

Startlap - Startlap
Michael Schumachert titokban Párizsba szállították kórházi kezelésre. L.L. Junior volt felesége csak videón láthatja kisfiát. Berki Krisztián hatalmas összeget fektetett be Cipruson. Bulvárösszefoglaló.

Hódi Pamelának lebénult az arca a botoxtól

Hódi Pamela kissé sokkolta a többieket, amikor az Ázsia Expressz egyik feladata során képtelen volt összeráncolni a homlokát. Muszáj volt beismernie, hogy botoxolt. Az igazán különös az egészben az, ahogy ezek után a kezelésről beszélt. Hódi elmélkedését a botoxról ebben a cikkben olvashatod.

Michael Schumachert titokban Párizsba szállították kórházi kezelésre

Fotó: Robert Cianflone/Getty Images

A Le Parisien értesülései szerint a közel hat évvel ezelőtt fejsérülést szenvedett Michael Schumachert hétfő délután a párizsi Pompidou kórházba vitték, ahol Philippe Menasche francia sebész úttörő eljárással próbál segíteni az állapotán. A kezelésről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

L.L. Junior volt felesége csak videón láthatja kisfiát

A temetés óta javult a viszony L.L. Junior és volt felesége között, de H. Csilla még mindig csak videón láthatja nagyobbik gyermekét – derült ki többek között az asszony ügyvédjének nyilatkozatából. A részletek itt találhatók.

Berki Krisztián nem szerénykedett, hanem közölte, mennyi pénzt fektetett be Cipruson

A főpolgármesteri babérokra törő Berki Krisztián új műsorában nyíltan megmondta, mennyi pénzt fektetett be a ciprusi apartmanbizniszbe, és azt is kifejtette, miért jó ez neki. Ha kíváncsi vagy az összegre, és arra, mit mesélt Berki az új üzletről, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sarolta hercegnő vicces óvodai beceneve az iskolában is rajta ragadhat

Fotó: Pool/Max Mumby/Getty Images

Sarolta hercegnő is megkezde az iskolát a múlt héten, és ennek kapcsán megindult a találgatás, hogy vajon oda is elkíséri-e az oviban ráragadt vicces beceneve, amit a viselkedése miatt kapott.

Molnár Anikónak a neve sem hangzott el Bochkor szájából, de rögtön magára vette a beszólását, és dühödten reagált

Bochkor Gábor a minap egy interjú keretében volt párkapcsolatairól beszélt, és közölte, hogy felháborítónak tartja, amikor az exei az ő nevét felhasználva próbálnak címlapra jutni. Nevet nem említett Bochkor, Molnár Anikó viszont rögtön egy dühös üzenetben reagált a hírre közösségi oldalán.

Vasvári Viven elárulta, hogy viseli a válást ő és a gyerekek

A múlt héten jelentette be a luxusfeleség, hogy válik Fecsótól. Azóta a témát nagy érdeklődés övezi, Vasvári az Instán válaszolt több kérdésre.

Kelemen Anna pucéran próbálja izgalmasabbá tenni a választásokat

Már nem lepődünk meg azon, amikor Kelemen Anna belibben a politika világába, hiszen legutóbb az is felmerült, hogy a “szeretkezz, ne háboruzz” mottó égisze alatt függetlenként indul. Ettől függetlenül mindenkinek meleg szívvel ajánljuk, hogy tekintse meg Annácska mostani próbálkozását is, ugyanis éppen pucéran buzdít egy játékra, amellyel izgalmat csempészne az önkormányzati választásba. A folytatásért ezt a cikket nézd meg.

Babát vár Petrik Andrea, a Kincsem női főszereplője

Orlando Bloom bevalott valami különösen bizalmasat, amit egy férfi sosem szokott

Fotó: Rich Fury/Getty Images

Talán te is emlékszel még azokra a fotókra, amelyek Orlando Bloomról és Katy Perryről készültek SUP-ozás közben, és finoman szólva sokat mutattak a színészből. Ezeknek a fényképeknek a kapcsán árult el Bloom valami egészen megdöbbentőt.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...