Hiába került vissza a régi kézbe a HírTV, ezzel csak az ATV nyert, de nagyot

Startlap - Startlap
A közönség egyszerűen a távkapcsolóval szavazott.

Az ellenzékinek tartott csatorna örökre hálás lehet, hogy a HírTV egykori vezetősége Simicska Lajostól “visszaszerezte” az immár újból kormányközeli adót. Ezzel ugyanis új/régi konkurenciát teremtettek az Echo TV-nek, ami nagyon jól jött az ATV-nek.

A 24.hu szerdán készített elemzéséből ugyanis kiderült, hogy mi történt, amióta Simicska Lajos kiengedte a kezéből a Hír TV-t, vagyis átadta üzlettársának, Nyerges Zsoltnak, aki lényegében visszaengedte az egykori vezetőséget és a műsorkészítők nagy részét. 

Az összeállítás rámutat arra, hogy a csatorna nézettsége csak nagyon ritkán éri el az egy százalékot, leginkább a 0,5 százalék környékén van, míg az Echo TV általában egy százalék körül mozog a teljes magyar médiát tekintve. Vagyis a rendkívül alacsony látogatottságú kormánypárti csatornák egymás konkurenseivé váltak.

Mindeközben az ATV-nél az átlagosan 80 ezer néző által követett Egyenes beszéd, és általában az egész csatorna nézettsége elindult fölfelé, így az esti műsor minden gond nélkül elér akár 100 ezer fölötti számot.

Ez is érdekelhet

képcím

Törőcsik Mari üzent a kórházból

képcím

Több mint félmilliárdot vittek el a hatos lottón ezekkel a...

képcím

Nekimentek az orvosok Káslernek a koronavírus miatt