Fél áron vehetsz használt autót az államtól

Startlap - Startlap
Elektronikusan lehet licitálni a kiválasztott járműre. Hírösszefoglaló.

Akad néhány olcsó használt Mercedes is

Opelek és BMW-k is eladók a piaci ár felére belőve, plusz egy raliautóvá alakított Suzuki. A NAV által lefoglalt és bárki által megvehető autók licitárai 30-40 ezer forinttól indulnak. Ebben a cikkben mutatunk pár autót a kínálatból.

Leesett az első hó: a MÁV már elesett, a közutak torlódnak, a BKV még él

hó havazás Budapest
Behavazott személyautók a belvárosi Wesselényi utcában 2019. december 2-án. (MTI/Balogh Zoltán)

Hétfő hajnalra egy mediterrán ciklon hozta meg a havat az ország jelentős részén. A fővárosban is több centiméteres hó esett, és még bőven várható havazás az országban. Helyzetet jelentünk az utakról, a jelenlegi és a várható időjárásról. Ide kattints. 

Négy gyermeke siratja a férfit, akit viccből kikötöztek egy kocsma teraszán és otthagytak

Súlyos tragédia történt a Fejér megyei Nagylókon, ahol a helyi kocsma egyik vendége egy kegyetlen tréfa miatt vesztette életét. Az abszurd esetről ebben a cikkben olvashatsz.

Ma bejelentheti Handó Tünde utódját a köztársasági elnök

A múlt hét végén az 1950-es éveket idéző stílusban búcsúztatták az Alkotmánybíróságra távozó Handó Tündét a bírósági vezetők. Volt olyan bíró, aki nem hitte el, hogy komolyan adták ki az abszurd közleményt, a dologból komoly botrány lett. De nem csak a levél borzolta a héten a kedélyeket a bíróságokon, miután meglepő részletek derültek ki a bíráknak ígért béremelésről. Minderről bővebben a lenti cikk számol be.

Két új képviselő ülhet be ma az Országgyűlésbe

MTI/Soós Lajos

Kik ők, és miért épp most lettek honatyák? A lenti cikkből megtudhatod.

Kiderült, hogyan halt meg a pap, aki kizuhant a templomból

Pénteken meghalt a Békés megyei Magyarbánhegyes katolikus papja, miután kizuhant a templom 25 méteres tornyából. Mára az is kiderült, mi történt a tragikus napon. Minderről itt bővebben információt.

Százmilliókba kerül nekünk Rogán korábbi üzlete

Kisajátítja a Belváros a Bástya utcai játszóteret, ám 415 millió forinttal többet kell fizetnie érte annál, amennyiért a korábbi polgármester tíz éve eladta. De nem ez az egyetlen furcsaság a Bástya utcai történetben. Ha érdekelnek a részletek, az alábbi linkre kattints.

A kijevi politikus helyett a kisfiát ölték meg

Ismeretlen fegyveresek este tüzet nyitottak Kijev központjában egy ukrán képviselő autójára. Egy névtelen rendőrségi forrás szerint a támadásban meghalt a politikus hároméves kisfia. Az esetről bővebben itt olvashatsz.

“Csoda” történt: drágább a zöldség, mint a hús

iStock

A csirkehúsleves összetevői közül a zöldség árban megelőzte a húst. Már csak a marha tartja magát, ott még a hús kerül többe, de még ott sincsen már óriási különbség. Ha érdekel, milyen meglehetősen szokatlan ok áll a jelenség mögött, olvasd el a lenti cikket.

Kiáltványt írtak Orbán Viktornak arról, milyen a valódi keresztény szabadság

Advent első vasárnapján több kisebb felekezet kiáltványt adott arról, amit szerintük valódi keresztény szabadságnak neveznek. Itt elolvashatod.

Sokfelé napközben is fagyni fog

A hét közepe ígérkezik a leghidegebbnek: az országos éjszakai fagy mellett nagy területen fagypont alatt maradhatnak a napi maximum hőmérsékletek is. Részletes időjárás-előrejelzés a Kiderül oldalán.

Ez is érdekelhet

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat