Kiemelt Hírek 2020. január 24.

Harry és Meghan távozása: itt az első szomorú következmény

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 24.
Rendkívüli dolog történt a királyi kollekció online üzletében. Bulvárösszefoglaló.

“Eltűnt” Harry herceg és Meghan Markle 

Máris megvan az első szomorú mementója annak, hogy a Harry herceg és Meghan Markle lemondtak királyi titulusukról. Ha érdekel, mi történt pontosan, akkor ezt a cikket olvasd el.

Iszonyú cikibe fulladt Demcsák Zsuzsa indiai fiújának az előadása

Krishan különleges jógás workshopokkal szeretné keresni a kenyerét Magyarországon, csütörtökön meg is tartotta az elsőt, csak éppen gyakorlatilag senki sem volt kíváncsi rá. Demcsák Zsuzsa igyekezett menteni a menthetőt, de talán jobb lett volna, ha nem teszi.

Vasvári Vivien a követőinek: “Miért nem fogják be a büdös pofájukat?”

Az egykori luxusfeleség megelégelte a közösségi oldalán virító negatív megjegyzéseket, és egy indulatos monológban fakadt ki. Ha kíváncsi vagy, mit üzent Vasvári a rosszindulatú követőinek, akkor itt folytasd az olvasást.

Rubint Réka belefogyott a stresszbe

Fotó: MTI/ Kovács Attila

Nehezen fog elülni így a Schobert-botrány, ha ilyen magas labdákat dobnak a tömeg elé, mint amilyen Rubint Réka mostani bejegyzése: arról panaszkodik, hogy belefogyott a stresszbe. Rubint fotóval és pontos számokkal árnyalta, mennyire. A fényképet és a szöveget ebben a cikkben találod. 

Courtney Cox elővett egy régi fotót, amitől garantáltan félrever a szíved, ha szereted a Jóbarátokat

A sorozat kissé kényszerbeteg Monicája egy olyan fényképet posztolt, amit korábban még sose láthattunk: a fotó az utolsó epizód felvétele előtt készült egy utolsó, közös vacsorán az összes szereplővel. A fényképért ide kattints. 

Kökény Attilát jogerősen elítélték, amiért megvesztegetett egy pénzügyőrt, hogy ne nézzék át felesége hamis ruhákkal tömött táskáját

Kökény Attilát végig ártatlannak vallotta magát, de a Fővárosi Ítélőtábla nem értett vele egyet. A döntésről és az esetről itt írnak bővebben.

Különleges tortát neveztek el Zenthe Ferencről

A művész nevét viselő színház Zenthe Ferenc születése századik évfordulója alkalmából pályázatot hirdetett, így született meg a torta, ami ezentúl szintén a Zenthe névre hallgat. Ide kattintva további részleteket találsz és egy fényképet a sütiről.

Három év után pontott tett a bíróság Oszter Sándor üzérkedési ügyére

Ha érdekel, mi lett a 71 éves színművész büntetőügyében született jogerős döntés, akkor erre a linkre kattints.

“Nem volt könnyű az elmúlt év, de a vége békét hozott” – Ábel Anita exkluzív interjúban mesélt múltjáról, az anyaságról és az újból megtalált boldogságáról

16 év után két évvel ezelőtt elvált férjétől, de azóta már megtalálta új társát az olasz Roberto Favaro személyében. Kislánya, Luca már 12 éves, Ábel Anita pedig március 7-én a 45. születésnapját ünnepelheti. A Szomszédok Julcsijával egy tartalmas interjút készített a Best magazin, amit itt tudsz meghallgatni.

Horváth Gréta életmódváltása máris durván látványos eredményt hozott

Az Ázsia Expressz második szériájának nyertese januárban kötelezte el magát a diéta és a testmozgás mellett. Horváth Gréta szerint “messze a vége”, pedig máris radikális változáson ment át, amit fotókkal támasztott alá. Íme a fényképek a nagy átalakulásról.

Keresés az oldalon