Három holttestre bukkantak egy nagykanizsai lakásban

Startlap - Startlap
Megdöbbentő hír érkezett a zalai városból. Esti hírösszefoglaló.

Három holttestet találtak egy nagykanizsai lakásban

A rendőrök három holttestet találtak kedd délután egy nagykanizsai lakásban, a helyszíni szemle még tart, a haláleset körülményeit vizsgálják – közölte Takács Tivadar, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI azonban már megosztott újabb információkat, melyekért csak ide kell kattintani.

Lelőnek tízezer tevét Ausztráliában

Fotó: iStock

A profi vadászok szerdán kezdik majd el a mészárlást a bennszülöttek lakta Anangu Pitjantjatjara Yankunytjatjara térségi önkormányzat rendelete nyomán. A miértre a válasz csak egyetlen klikkre.

ÁSZ-elnöke szerint törvénysértő a kórházak működése

Az Állami Számvevőszék elnöke kifejezetten kritikusan nyilatkozott a Magyar Nemzetnek a hazai kórházak működéséről. Arról, hogy mi is rombolja az államba vetett bizalmat, itt tudhatsz meg többet.

Mindenre felkészültek a magyar katonák Irakban

Műveleti területen a Magyar Honvédség folyamatosan elemzi a helyzetet az iráni-amerikai viszály nyomán –  mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter. A következő lépésekről ezen nyilatkozatában tudhatsz meg többet.

Az ausztráliai tomboló tűzvész sajnos semmi ahhoz képest, ami ránk vár

Fotó: iStock

Ausztrália mind a hat államában lángok pusztítanak, a becslések szerint a katasztrófában már legalább húsz ember halt meg. Ez sajnos bolygónkon nem lesz egyedi eset – a klímaváltozás kíméletlent hatásairól, és az elkövetkező jövőről ebben a cikkben kaphatunk erősebb ízelítőt. 

Holtan találták az egy hete eltűnt solymári nőt

Még tavaly december 30-án tűnt el nyomtalanul egy 24 éves nő Solymáron, de sajnos már nem került elő élve. A történtekről ebben a cikkben tudhatsz meg többet.

Kiderült, miért rohadnak a metrókocsik

Úgy néz ki, a BKV vezérigazgatója megtalálta a probléma okát, melyről az ATV-nek nyilatkozott. A Bolla Tiborral készített interjúból az is kiderült, hogy a hibaért az oroszok a felelősek. 

Így nyelt el harminc autót a jeges víz – videó

Emlékszünk még a jeges Balatonba pottyant Hummerekre? Most itt van annak egy jóval durvább változata Oroszországból, amikor harminc autó merült el egyszerre. A felvételért csak ide kell kattintani. 

Leütötte a mercis a mozgássérült férfit – most megszólalt az áldozat

Nyilatkozott az a mozgásában korlátozott férfi, akit egy autós ütött le a szántódi áruház parkolójában. Az errefelé olvasható történet nem csak szomorú, hanem egyenesen vérlázító is.

Halálos áldozatok járó pánik tört ki Szulejmani temetésén

A csütörtök éjjel dróncsapással meggyilkolt Kasszem Szulejmani iráni kémfőnök temetésén óriási tömeg vett részt. Az ott kialakult pánikban több tucatnyian életüket vesztették – a részletekért csak ide kell kattintani.

Ez is érdekelhet

képcím

Vége a késő nyárnak: jelentős lehűlés érkezik

képcím

Videón, ahogy lángolt a fenyves a Bükkben

képcím

Újabb masszív járványhullámra figyelmeztet a WHO