Halálosan megfenyegette Peller Károlyt őrült rajongója, aki már az esküvői ruhát is megvette a képzelt nászra

A nő a helyi tiszteletest és a polgármestert is zaklatja, de a hatóságok nem tudják megállítani.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-13 11:04

Fotó: Facebook

Peller Károlyt halálosan megfenyegette őrült szerelmes rajongója, aki már három éve zaklatja az Operettszínház művészét. A 35 éves Hajnalka eleinte csak az interneten írt üzeneteket, aztán már az előadásokon is megjelent, majd miután feljelentette Peller munkahelyét, amiért túl sokat dolgoztatják az ő Károlyát, a színész beperelte a nőt zaklatásért.

De az elmebeteg rajongót ez egyáltalán nem hatotta meg – írja a Bors.

Egyszer már feljelentettem, bírósági tárgyalás is volt. Ám a júniusi ítélethirdetés után, ahol megrovásban részesült, egyből el­kezd­te újra a zaklatást. Nemcsak engem zaklat, gyakorlatilag a teljes Operett társulata megkapja a magáét tőle. Így például Peller Anna is a zaklatások alanya. Közösen gyűjtjük ezeket a beírásokat, és perújrafelvételt fontolgatunk. Korábban csak figyelmeztetést kapott. Egyébként bőven van mit gyűjteni, mindennaposak, sőt szinte mindenórásak ezek a kiírások. Iszonyatosan bosszant, sőt mióta bemászott a kertembe, minden bejegyzésnél elfog a pánik, hogy már megint mit talál ki. Korábban a szomszédaimnak bemutatkozott, hogy ő a feleségem, most pedig éppen ki akar nyírni. Nem lepődök meg már ezen sem, csak azt akarom, hogy legyen már egyszer vége ennek, és ez a nő soha többet ne írja le a nevem sehová

– fogalmazott Peller Károly. Az is kiderült, hogy már több minisztériumba, a Nemzeti Színházba és a Parlamentbe is eljuttatott zavaros leveleket a színészről. 

A lap megpróbált személyesen is beszélni a zaklatóval, de a nő nem volt otthon, így csak a szomszédok nyilatkoztak. Ők elmesélték, hogy az óvónő végzettségű Hajnalka elméje akkor adta fel a szolgálatot, amikor agresszív édesapja nyolc évvel ezelőtt elhunyt. A fiatal nőnek azóta tévképzetei vannak, rendszeresen vitákba keveredik, és adományokból él. Rokonai elköltöztek otthonából, ahol nincs villany és gáz, Hajnalka a városi könyvtárból írja az agresszív üzeneteit.

A település polgármesterét is zaklatja, a tiszteletest is a férjének képzeli

A polgármester is feljelentette már zaklatás miatt, de a tiszteletesbe is szerelmes, autóját is megrongálta. Hajnalka ügyeit összevontan kezelik, de elmeállapota miatt nem büntethető. 

A legrosszabb az, hogy pontosan tudja, hogy nem büntethető. Ő amolyan okos bolond, mi csak így hívjuk itt. Egy két lábon járó lexikon, de agresszív és veszélyes. Mindenkibe beleköt, és sokszor büszkén meséli, mit művel az operettesekkel. (…) Nemrég vett egy esküvői ruhát egy turkálóban, a karjára fektette, és bement a jegyzőhöz, hogy mentse fel őt és Peller Károlyt a harmincnapos esküvő előtti türelmi idő alól, mert azonnal egybe akarnak kelni. Gyereket is szeretne tőle. Budapestre egyébként vonattal jár fel, bliccel, ezzel is henceg

– mesélte az egyik helybéli.

Mai nap hírei

Ezerháromszáz körül maradt az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu4 órája

És te? Beoltatod magad? – Kérdések és válaszok a vakcináról és az „oltakozásról”

wmn.hu6 órája

Sorra ismerik el a kormánylapok: nem volt titkos Karácsony-Gyurcsány-Alföldi találkozó az Szfe ügyében

444.hu6 órája

Elon Musk zseniális válasza a fejlesztőnek, aki 22 héten át bombázta ugyanazzal az üzenettel

igenyesferfi.hu7 órája

Ebben a magyar házban már nem fizetnek rezsit

alternativenergia.hu8 órája

Kétszázezer forintot kell fizetnie annak, akinek nincs negatív koronavírus tesztje

metropol.hu17 órája

Magyarország önállóan nem is engedélyezhette volna az AstraZeneca vakcináját

168ora.hu18 órája

Megszólalt Sas József özvegye a temetés után: ezt mondta

life.hu19 órája