Halálos fenyegetéseket kap a szegedi virológus - vitába szállt Gődény Györggyel

Startlap - Startlap
Boldogkői Zoltánt durván támadják, amiért kiállt a koronavírus-oltás mellett. Hírösszefoglaló.

Halálos fenyegetéseket kap a szegedi virológus, amiért kiállt a koronavírus-oltás mellett

Elmondása szerint Boldogkői Zsolt azt követően kezdett el fenyegetéseket kapni, hogy vitába szállt Gődény Györggyel – akinek egyébként már a rendőrségen van az ügye. A fenyegetésekről itt olvashatsz bővebben.

Orbán Viktor: A nyerő lapok a mi kezünkben vannak

Deutsch Tamás, Szijjártó Péter és Varga Judit is megszólalt a brüsszeli megegyezés kapcsán.  Orbán Viktor miniszterelnök pedig szerda este tíz óra után egy videót töltött fel a brüsszeli tárgyalások állásáról, amit itt nézhetsz meg.

Ezekben a kórházakban kezdik majd a védőoltások beadását

A koronavírus elleni védőoltásokra felkészülés első állomásaként kijelölték azt a huszonöt magyar kórházat, ahol majd megtörténhet az egészségügyi dolgozók védőoltása. A részletekért erre a linkre kattints.

Otthonteremtési program – újabb részleteket jelentett be Novák Katalin

MTI/Soós Lajos

A családokért felelős tárca nélküli miniszter ismertette az otthonteremtési program újabb részleteit csütörtökön a Facebookon. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Nemzetstratégiai jelentőségűnek nyilvánították a magyar szuperbank létrejöttét

Megjelent a Magyar Közlönyben a kormányrendelet szerda este, amellyel a kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősíti a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarék Csoportot irányító MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. fúzióját, hogy létrejöhessen a Magyar Bankholding Zrt. Így a fúziót nem vizsgálhatja a Gazdasági Versenyhivatal. Részletek.

Elhunyt Paolo Rossi olasz futball-legenda

Az 1982-es világbajnok olasz válogatott hőse 64 éves volt. A fájdalmas hírt a felesége jelentette be ma hajnalban. Részletek.

Csak a Kreml vizionálja Erdély visszacsatolását

Bár a Nemzeti Összetartozás Éve és a trianoni békeszerződésről szóló 2020-as megemlékezések a Kárpát-medencében botrányok nélkül lezajlottak, a Kreml folyamatos dezinformációs kampányokkal igyekszik a revizionizmust az Európai Unió és a NATO-tagállamok elleni fegyverként felhasználni. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Trump még gyorsan kivégezne öt elítéltet, mielőtt Bident beiktatják

TASOS KATOPODIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ezzel Trump az elmúlt több mint száz év legtöbb elítéltet kivégző amerikai elnöke lehet. Részletek.

Trópusi halak úszkálnak a Hévízi-tó kifolyójában

De hogyan kerülnek ilyen trópusi halak a vízfolyásba? Czeglédi István, a Balatoni Limnológiai Intézet tudományos munkatársa meglepő magyarázatát ebben a cikkben találod.

A hét utolsó napján reménykedhetünk napsütésben

Morcos, borongós idővel telnek a hét hátralévő napjai, azonban vasárnap felszakadozhat a felhőtakaró és több órára kisüthet a nap. A részletes előrejelzésért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar erre az öt kérdésre vár választ Orbántól

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon