Halálos betegnek adta el cégét Fekete Dávid

Startlap - Startlap
Letartóztatták az egykori megasztárost, aki tagadja a bűnösségét. Bulvárösszefoglaló.

Halálos betegnek adta el cégét Fekete Dávid

Letartóztatást indítványozott a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség a jelentős értékű, üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsított Fekete Dáviddal szemben. Kiadtak egy közleményt is, amiben felsorolják, mi mindennel vádolják az egykor énekesi karriert tervező autókereskedőt. Innen megtudhatod.

Az eddigi összes fotó Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról, Archie Harrisonról

Harry herceg és Meghan Markle csak ritka alkalmakkor mutatják meg gyermeküket a nyilvánosság előtt. Archie most ünnepli a második születésnapját. A fotókat itt találod.

Mihalik Enikő meztelen fotóval tudatta, mennyit nőtt hasa a terhessége alatt

Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Mihalik Enikő Instagram-oldalán osztott meg magáról egy képet, mely a maga nemében a művészi kategóriába sorolható, a modell pedig a terhességének jelenlegi állomását igyekezett szemléltetni ezzel. A fotóért ide kattints.

Xantus Barbara szembenéz a zaklatójával

Elkezdődött Xantus Barbara zaklatási ügyének bírósági tárgyalása, ahol nem fogadta el a bocsánatkérést a színésznő. Ha érdekel, hány éves férfi zaklatta az 53 éves színésznőt, innen megtudhatod.

Negyedik gyereket akar a 60 éves Lagzi Lajcsi

A háromgyermekes zenész egy kistestvérrel szeretné megajándékozni a már saját életüket élő, huszonéves Bogit, Lajost és Istvánt. Lajcsinak már konkrét terve is van a megvalósításra, amit ebben a cikkben osztott meg a publikummal.

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy bejelentést tett

Fontos mérföldkőhöz érkezett az angol királyi család legédesebb párja, ráadásul mostantól úgy érezheted, még közelebb került hozzád Katalin hercegné és Vilmos herceg. Részletek.

Meghalt Nick Kamen modell-énekes, az ikonikus Levi’s reklám arca

59 éves korában meghalt Nick Kamen, brit modell-énekes, akinek egy ikonikus Levi’s farmerreklám hozta meg a világhírt 1985-ben. Emlékszel még a videóra? Ebben a cikkeben megnézheted.

Fördős Zé nem házasságpárti, de barátnője kedvéért belemenne

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Családot is terveznek, de még nem most. Ha számodra sem egészen világosak A Konyhafőnök házigazdájának szándékai, ez a cikk talán segít az eligazodásban.

Álomszép képeket osztott meg magáról Adele

33 éves lett a világ legzseniálisabb énekesnője, Adele, a szülinapján megosztott fotók láttán pedig még inkább azt kívánjuk, bárcsak, bárcsak, bárcsak vele ünnepelhettünk volna. Íme a képek.

A 8 legmesésebb esküvői ruha, amit a királyi családok tagjai viseltek

Katalin hercegné csipkecsodája vagy a spanyol királyné hímzett álomruhája? Mi nem tudnánk dönteni, annyi csodás esküvői ruhát viseltek a királyi család tagjai az elmúlt években. Itt eldöntheted, neked melyik a kedvenced.

Hírességek, akik 60 felett lettek szülők

Most nem az anyukáké, hanem az apukáké a főszerep! Ezek a közismert apukák nem bánták, hogy túljutottak a hatvanon – sőt, némelyikük még a hetvenen is, mikor a szülőszoba előtt izgultak. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről